Manželka Růžičky změnila image. Haterům poslala ostrý vzkaz: Vysvětlím vám, kdo je zrůda

Manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky se na sociálních sítích stává poměrně často terčem kritiky. Lidem se totiž nelíbí její vzhled. To si ovšem mladá matka nenechává líbit a haterům často posílá ostré vzkazy. Jinak tomu nebylo ani tentokrát. Svým sledujícím se totiž rozhodla vysvětlit, kdo je podle ní zrůda.

„Na příjem se hlásí zrůdička,“ řekla podle deníku Blesk hned na úvod svého videa Marie Růžičková. „Já už tomu nerozumím, jak mě můžete nazvat zrůdou?“ podivovala se matka čtyřleté Lejly. Vzápětí svým sledujícím vysvětlila, kdo je podle ní skutečná zrůda.

„Podle mě je zrůda chlap, který znásilní malý dítě. Zrůdy jsou vrahové. Lidé, kteří ubližují starým lidem, kteří zneužívají druhé lidi pro svoje vlastní dobro. To jsou za mě zrůdy. Lidé, kteří ubližují zvířatům jsou zrůdy,“ pokračovala Růžičková.

Proto nechápe, jak ji může tímto slovem někdo označit. „Chápu, že se vám nelíbím, to je v pořádku, každý má jiný vkus. Ale psát, že jsem plastiková královna, když mám jenom pusu a prsa, kdežto jiní mají nos a já nevím, co všechno. Je to smutný,“ doplnila manželka slavného hokejisty.

Nenávistné zprávy jí zřejmě chodí poměrně často. Podobný vzkaz totiž posílala haterům i před několika týdny. „Ježiš, ta je černá, ta je umělá, to je zrůda. Vypadá na padesát. Přepálená a hubu má jak kačer. To je náš dnešní svět. Nikoho nezajímá, jaký jsi člověk uvnitř, jaký je tvůj charakter, co obsahuje tvůj mozek. Ne. Prostě pojďme soudit podle vzhledu, pojďme urážet, nadávat a ponižovat,“ reagovala na svém instagramovém profilu Marie na negativní komentáře ohledně svého vzhledu.

Manželka hokejisty změnila image

Růžičková přitom před pár dny změnila image. Z brunety se stala ohnivá zrzka. Možná právě to uživatele sociálních sítí popudilo, aby jí psali zlostné zprávy. „Každý má přece nějaký vzhled. Každý má rád něco jiného a každý je svým způsobem krásný. Ale to přece nevypovídá o tom, jaký je uvnitř. Nejdůležitější je být zdravý, šťastný, být milován a milovat,“ doplnila Růžičková.

S tím, jak vypadá, prý nemá problém ani její manžel. Své ženy si váží i pro jiné, mnohem důležitější kvality. „Nesnáší hloupé ženy, které nemají srdce a rodinné cítění. On nenávidí ženy, které se nepostaví k plotně. Kdybych nevařila, tak by se mnou nebyl. Mrzí mě, že si lidi myslí, že tady sedím na zadku, nohy na stole, jenom si chodím na vlasy a nehty. Já jsem se vždycky o sebe starala a starat se budu. Každý, kdo zná Vláďu a ví, jakou měl manželku, ví, že asi nebudu zlý a špatný člověk, když si mě našel,“ uzavřela Růžičková.

Tagy: