Jsem cudná, o sexu mluvím nerada, tvrdí Macháčková. Prozradila, na čem je závislá

Kateřina Macháčková byla hostem pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

7 pádů Honzy Dědka (46) - upoutávka

Kvůli své divadelní roli musela Kateřina Macháčková vystoupit z komfortní zóny. V inscenaci se totiž zevrubně probírá sexuální tematika, která uznávané herečce úplně nesedí. Je totiž velmi stydlivá. „Já ty věci nerada říkám,“ přiznala Macháčková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Promluvila i o svých závislostech.

V představení Show doktorky Ruth hraje Macháčková sexuální lektorku. „Sama jsem velmi cudná a stydlivá, proto ty věci nerada říkám,“ svěřila se moderátorovi Macháčková.

Udala i výčet replik, které musí v monodramatu vyslovit. „Říkám tam třeba, že penis je, jako když si vezmu brambor a takhle ho škrábu. Nebo třeba: ‚Kdybyste si myslel, že máte malý penis, to znamená, že se na něj díváte svrchu. Takový optický klam. Poradím vám, až budete vzrušený, postavte se před zrcadlo a uvidíte to, co vidí vaše partnerka.‘ A taky tam je: ‚Milujte svůj penis a řekněte Juliene, ať miluje svoji vagínu‘,“ řekla.

Herečka žije sama, za partnera si našla náhradu – Facebook. „Víte co, já žiju sama a Facebook je můj přítel. Někdy hodně častý, dávala jsem si proto i abstinenční pauzy. Můj život sice není úplně veselý, ale odehrává se v groteskovitých situacích. Mám potřebu přátele pobavit, to se mi občas podaří,“ vysvětlila Macháčková Honzovi Dědkovi příčinu svých vtipných statusů na sociální síti.

Závislá byla nejen na Facebooku, ale i na kartách. „Jeden čas jsem docela propadla kartářkám. Hodně moc. Závislačka. S některými to byl zvláštní vztah. Jedna mi třeba volala, jestli večer nepřijdu. Neměla jsem to v plánu, bylo mi dobře, byla jsem v pohodě, měla jsem hezký den, ale ona mi řekla, že si myslí, že ji budu potřebovat. Pak půl roku život někde, nechci říct kde,“ přiznala Macháčková. Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: