Šok v Hollywoodu: Ve 44 letech náhle zemřel slavný producent. Stál za seriály Euforie a Idol

Filmový a seriálový svět zasáhla šokující zpráva o odchodu producenta Kevina Turena, který je známý díky své práci na projektech, jako jsou Euforie nebo Idol. Úspěšný producent zemřel o víkendu ve věku teprve 44 let. Příčina jeho úmrtí zatím není zřejmá.

Producent Kevin Turen navždy odešel o víkendu, ačkoli příčina úmrtí není jistá, jeho smrt byla náhlá, jak uvedl web Deadline.

ČTĚTE TAKÉ: Mrazivé detaily smrtelné nehody úspěšné Češky na Bali. Kamion ji doslova katapultoval

Turen za sebou zanechal manželku Evelinu, se kterou si řekli své ano v roce 2012, a dva syny Jacka a Jamese.

„Kevin byl tak neuvěřitelně výjimečný, že bez něj bude tento svět méně zajímavý,“ řekl zdrceně producentův otec Edward Turen.

„Přes mnohé úspěchy v Hollywoodu byla Kevinovou největší vášní rodina a přátelé,“ uvedl pro Variety jeho blízký přítel Jay Penske. „Byl tak hrdý na své děti. On a jeho žena Evelina chtěli, aby jejich děti vyrůstaly s velkými hodnotami, aby změnily svět k lepšímu. Naše srdce jsou zlomená a všichni cítíme tak hlubokou ztrátu. Kevin nám bude velmi chybět a toto město dnes ztratilo jednu ze svých nejzářivějších vycházejících hvězd,“ doplnil generální ředitel společnosti Penske Media Corporation.

Kevin Turen debutoval jako producent v nezávislém filmu Wassup Rockers od režiséra Larryho Clarka v roce 2005. Známý pak byl díky spolupráci se Samem Levinsonem a Ashley Levinsonovou, kteří v roce 2018 založili společnost Little Lamb Productions. Jedním z jejich nejoblíbenějších projektů je Euforie od HBO, kritiky oceňovaný dramatický seriál o teenagerce bojující s drogovou závislostí, již ztvárnila Zendaya.

Turen byl výkonným producentem seriálu Idol od Sama Levinsona, dalšího projektu z dílny HBO. Seriál pojednává o popové hvězdě, kterou hraje dcera Johnnyho Deppa Lily Rose-Deppová a po jejím boku se objevuje zpěvák The Weeknd.

Dále Turen, který se narodil v New Yorku, produkoval třeba hororový snímek X od režiséra Ti Westa. Jeho posledním počinem pak byla spolupráce na filmu z roku 2022 Nesnesitelná tíha obrovského talentu, kde hlavní role ztvárnili Nicolas Cage a Pedro Pascal.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Je to kruté, bez Vaša to nejde. Elán prozradil detaily vzpomínkových koncertů na Patejdla:

Tagy:
smrt úmrtí HBO producent Nicolas Cage The Weeknd Pedro Pascal Lily-Rose Depp Euforie Idol Euphoria Kevin Turen