Mrazivé detaily smrtelné nehody úspěšné Češky na Bali: Kamion ji doslova katapultoval

Z detailů ohledně smrtelné nehody známé české podnikatelky Kamily Mortimer na Bali mrazí. Podle zpravodajského webu BNN se stal ženě osudným střet s kamionem v okamžiku, kdy se snažila odbočit na svém skútru. Během nedělní tragédie mělo být její tělo doslova katapultováno na tvrdý asfalt, pád nepřežila.

Za tragickou dopravní nehodou bývalé ředitelky mezinárodní reklamní a marketingové společnosti Kamily Mortimer na křižovatce v oblasti Buleleng stálo podle portálu BNN vybočení jejího skútru do středu silnice, což vedlo ke srážce s nákladním vozem. Za volantem měl být jednapadesátiletý Dwi Susanto.

ČTĚTE TAKÉ: Hvězda seriálu Hra o trůny v slzách. Hora Clegane přišel o předčasně narozenou dceru

Podle zahraničního webu nehoda podtrhuje důležitost dodržování zásad bezpečného provozu na silnicích, a to zejména pro turisty pohybující se v jim neznámém prostředí.

Mortimer byla během dovolené ubytována ve vesnici Pemuteran v okrese Gerokgak. Snímky z pohádkové dovolené na Bali sdílela také s fanoušky na sociální síti, přičemž poslední příspěvek přidala v pátek 10. listopadu.

Na známou podnikatelku, která více než šest let pracovala na pozici generální ředitelky mezinárodní společnosti JCDecaux a téměř deset let byla generální ředitelkou firmy Outdoor akzent, vzpomíná řada českých celebrit. Vzpomínku sdílely mimo jiné Simona Krainová či Beata Rajská.

Kromě toho si byla Kamila Mortimer blízká například se zpěvačkou Helenou Vondráčkovou nebo módní návrhářkou Vandou Jandou. „Byla jsi upřímná, silná a přesvědčená o svojí pravdě na základě tvých činů. V tom jsem tě obdivovala, tak moc si mě toho naučila,“ napsala v instagramovém příběhu Janda.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Je to kruté, bez Vaša to nejde. Elán prozradil detaily vzpomínkových koncertů na Patejdla

Tagy: