Csáková zahájí turné ve speciální den. Prozradila, proč si chodí „povídat“ k hrobu Karla Gotta

Zpěvačka Ilona Csáková si k narozeninám nadělila turné

Exkluzivní rozhovor Ilony Csákové pro Martinu Jandovou

Zpěvačka Ilona Csáková má před sebou velký milník, po 25 letech naplánovala turné s názvem Torneto Tour. Show odstartuje za rok 1. října, tedy v den jejích narozenin. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS s reportérkou Martinou Jandovou se svěřila, proč je pro ni 1. říjen kromě narozenin natolik specifický. Přiznala se také, že si začala užívat roli hospodyňky i jak zvládá výchovu svých dvou synů.

„Po pětadvaceti letech bylo načase. Je nasnadě si plánovat, překračovat své stíny a klást si nové mety,“ okomentovala zpěvačka, co ji vedlo k uspořádání turné. Torneto Tour započne v roce 2024 v den jejích narozenin a zazní na něm nejen největší hity její kariéry, ale i tvorba méně známá. „A konečně představím i písničky z posledního alba Jemně půl,“ nalákala.

ČTĚTE TAKÉ: Tofimu dala dcera košem. Puberta začíná řádit, holčička je asi po mně, přiznává herec

V rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS také prozradila, že toto datum má pro ni speciální význam a není to jen proto, že se v tento den narodila. Jedná se též o den, kdy navždy odešel její blízký přítel a kolega Karel Gott.

„V ten den je to vždy opravdu zvláštní. Na jednu stranu mám totiž radost, oslavuju, ale zároveň mám takovou vnitřní soukromou pietu. Ale je to vlastně super, protože je to taková veselá pieta,“ shrnula oblíbená zpěvačka a dodala, že pokaždé, když se ocitne v Praze, využije chvíle a dojde k hrobu Karla Gotta si s ním „popovídat“.

Spokojená hospodyňka

Jinak zpěvačka žije spokojený rodinný život v domečku v Brně a přiznala, že i přes to, že nevypadá, užívá si roli hospodyňky: „Zavařuju okurky, peču, vařím, starám se o zvířátka. A to je třeba jeden z úžasných druhů relaxace tam všechno takhle ošéfovat,“ uvedla.

Zároveň se stará o své dva syny – čtrnáctiletého Daniela a jedenáctiletého Dominika. „Daniel vplul plnou parou do puberty, ale je šikovný a zlobí málo,“ smála se herečka a dodala, že jí synové dělají radost. „Daniel je moc dobrý ve volejbale a Dominik se zase pomamil a potatil, naučil se hrát na kytaru, a tak si hraje a skládá písničky,“ podělila se se Showtimem herečka.

Tagy: