Tofimu dala dcera košem. Puberta začíná řádit, holčička je asi po mně, přiznává herec

Sagvan se obává puberty své dcery Satine, která už prý začala.

Herec, zpěvák a producent Sagvan Tofi nabídl své dceři Satine, zda by si chtěla zahrát v muzikálu Sladké mámení, který se brzy představí divákům v Brně. Satine však svého tatínka odmítla a místo hraní na jevištních prknech si raději vybrala tenis. Puberta se už podle Tofiho začíná projevovat. V pořadu Nový den na CNN Prima NEWS také prozradil, že musel k účinkování v muzikálu přemlouvat i Marka Vašuta a Andreu Kalousovou.

Sagvan Tofi chtěl, aby si jeho dcera Satine zahrála v muzikálu Sladké mámení, do kterého v poslední době investoval hodně času. Ona ovšem dala přednost sportu. „Když byla menší, dostala roli v divadle, kde hrála jednu z myšiček. Ví, co to obnáší. Takže nyní, když jsem jí dal na výběr, jestli chce hrát tenis, nebo chce jít do muzikálu, vybrala si tenis,“ řekl Sagvan Tofi v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Bezradná Brožová zůstala uvězněná v zamčeném obchodě. Za hodinu na ni naběhl naštvaný správce

Tofi se netají tím, že má za sebou bouřlivou minulost. Puberta se u něj projevila se vším všudy a nyní při výchově dcery Satine má možnost vyzkoušet si divoké dospívání z pohledu rodiče. Dcera se mu totiž prý chováním velmi podobá a puberta už se začíná projevovat. „Budu rád, když s tím tenisem překonáme pubertu. Teď začíná trochu řádit, holčička je asi po mně,“ řekl.

Vašuta a Kalousovou musel přemlouvat

Již brzy budou moci diváci zajít v Brně na muzikál Sladké mámení, na němž se z velké části podílel Tofi jako producent a sám v něm také hraje. Po jeho boku zazáří mnoho dalších českých hvězd. Mezi nimi jsou například Marek Vašut či Andrea Kalousová, které musel producent přemlouvat, aby se stali součástí projektu.

„Krom skvělých zpěváků jsou tam i vynikající herci. Mohu prozradit, že se mi podařilo přemluvit Marka Vašuta, aby hrál hlavní roli. Dále se tam objeví Martin Dejdar nebo třeba Yvetta Blanarovičová. Jsou tam tanečnice, které provází celý muzikál, patří mezi ně Nely Řehořová, Aneta Vrzalová či Andrea Kalousová,“ uvedl a vysvětlil, jak se mu Kalousovou a Vašuta podařilo přemluvit. „Slíbil jsem jim, že to bude tak dobrý muzikál, na jaký jsou ode mě zvyklí. Věděli, že jsem udělal Děti ráje, což je jeden z nejlepších muzikálů, který se stále hraje. Přijali to a jsem na to pyšný,“ doplnil.

Tofi také upozornil, že Vašut nemá jen herecký talent. „Marek Vašut docela dobře zpívá. Nechce zpívat, ale umí to,“ objasnil.

„Rozhodli jsme se, že budeme na Moravu vozit hvězdy, což se nám povedlo. Já osobně Moravu miluji, je tam skvělé publikum,“ pronesl Tofi, podle kterého jde v showbyznysu hlavně o zábavu. „Myslím, že muzikál je skvělý a diváci budou nadšení,“ dodal. Na závěr se svěřil, že se chystá natočit film. „Mám to v plánu už dlouho,“ řekl v Novém dni bez dalších podrobností.

Tagy: