Hypnoporod a strýc jako chůva. Jágrova neteř se chystá na narození prvního potomka

Neteři Jágra se blíží termín porodu

Jágrova neteř má těsně před porodem

Neteř Jaromíra Jágra Pavlína má těsně před porodem. Za 14 dní by se jí mělo narodit její první dítě. Očekává ale, že to přijde dřív. Za šikovnou potencionální „chůvičku“ považuje i svého strýce.

Víc unavená, ale připravená. Takové pocity pár dní před porodem prožívá Pavlína Jágrová. „V posledních 14 dnech jsem se nějak strašně zklidnila, nevím, jestli je to přirozené, že to tělo takhle funguje, ale cítím se teď strašně dobře. Předtím jsem se porodu docela bála, ale poslední dny se cítím dobře. Můžu rodit v podstatě kdykoliv, už teď bych klidně šla,“ tvrdí neteř slavného hokejisty.

Připravená je i proto, že navštěvovala porodní kurzy, aby si dokázala představit, co ji čeká. „Partner se mnou nebyl, já jsem byla na kurzu „hypnoporodu“ a myslím, že určitě některé ty věci využiji. Ono to bylo hodně o dýchání, jak si navodit nějaký stav a jak se uklidnit,“ říká Jágrová.

Proběhlo u nich i téma domácích porodů, ale jako prvorodičce se do toho blogerce prý nechce: „Vůbec nevím, co mě čeká, takže chci mít jistotu, že tam budou doktoři. Kdyby byly komplikace, tak se o mě postarají. Až budu čekat druhé dítě, tak bych do domácího porodu šla.“

Jméno miminka si prozatím nechává pro sebe. Zveřejní ho prý, až se narodí, prozradila ale, že bude začínat na písmeno M. Stejně jako Pavlína se nového člena nemůže dočkat celá rodina včetně strejdy Jaromíra. „Je na mě určitě zvědavý, jaká budu máma. On se o mě vždycky hrozně hezky staral, když jsem byla malá. Je v tomhle směru opravdu schopný,“ tvrdí Jágrová o svém strýci.

Pavlínu lidé znají především jako milovnici módy, její vášní jsou ale i kočky. I proto byl poslední její akcí v takzvané verzi 2v1 kočičí brunch. Velkým tématem u těhotných přitom bývá ve spojitosti s kočkami parazitní onemocnění toxoplazmóza, které už Jágrová v minulosti prodělala.

„Když se jednou nakazíte, tak už tím nemůžete onemocnět znovu. Jinak bych se bála dost. Naše kočky využívají postýlku pro miminko jako pelíšek. Je to nový nábytek, tak na něj lezou. Jsou na mě hodně vázané a jsou hodně kontaktní, takže jsem ráda, že už jsem nemoc prodělala v minulosti a teď se nemusím bát,“ říká blogerka.

Tagy: