Když je Ondra šťastný, já také. Gregorová prozradila, co si myslí o Písařovicové

Herečka Hana Gregorová oslaví v srpnu 70. narozeniny.

Rozhovor s herečkou Hanou Gregorovou

Herečka Hana Gregorová sice nemluví svým dětem do života, ale speciálně na partnerky syna Ondřeje je poměrně přísná. Redakci Showtime exkluzivně prozradila, co říká na jeho současnou přítelkyni, moderátorku Danielu Písařovicovou.

„Ondra je hrozně šťastný. Byli jsme spolu v Bratislavě, protože dělal novou desku Richardu Müllerovi. Úplně září. Vím, jak si žije, ale nebudu to prozrazovat,“ řekla Gregorová redakci magazínu Showtime.

Současná synova partnerka se herečce líbí. „Znala jsem ji už předtím. A když je šťastný můj syn, tak já také. Myslím, že je to hezká a chytrá holka,“ svěřila se Gregorová a naznačila, že jí na Písařovicové zaujaly mimo jiné její dlouhé nohy.

Herečka také oslaví v srpnu významné životní jubileum, bude jí sedmdesát let. „Zatím jsem oslavu neřešila. Důležité je, že jsem snad zdravá. Pak mít pár dobrých přátel kolem sebe a to mi stačí,“ poznamenala.

Podstatné je, že se urovnaly vztahy s dětmi, které byly svého času narušeny. Aktuálně se herečka chystá na premiéru muzikálu Slunce, seno, jahody, ke které napsal hudbu její syn Ondřej. „Jsme v pohodě. Bulvár přeháněl, ale dobře, všechno mělo svoje důvody. Ondra je v pohodě,“ prozradila.

Tagy: