Vztahové problémy? Nejlepším řešením je humor, má jasno Olga Menzelová. Směje se i sama sobě

Mezilidské vztahy bývají občas komplikované, zejména pak ty partnerské či manželské. Podle producentky Olgy Menzelové je nejlepším řešením problémů humor.

Nebrat život příliš vážně. To je heslo, kterého se drží Olga Menzelová. „Když se budeme na věci dívat s nadhledem a naučíme se špatné situace vnímat v nějaké humorné formě, tak nám to nesmírně pomůže. Pro mě je ve vztazích nesmírně důležitý humor. Člověk se musí umět zasmát nejen druhým, ale i sám sobě,“ řekla 44letá producentka v pořadu Showtime.

„Nedokázala bych žít v partnerském vztahu, ve kterém by nebyla legrace. Když se podíváte kolem sebe a zaměříte se na to, v čem žijete, tak si myslím, že znepříjemňovat si život doma je jaksi zbytečné,“ řekla Menzelová, o které se ví, že její vztahy s muži jsou tak trochu nekonvenční. Nejednou za to byla kritizována i ze strany bulvárních médií či veřejnosti.

22 let po boku Menzela

„Člověk by musel být úplný cynik, aby mu nevadilo vůbec nic. Ale já jsem se k tomu postupem času dopracovala. Že vás lidé pranýřují… Naštěstí je už minulostí, že jsem byla denně vidět na titulních stránkách bulvárních novin. Není to žádná radost. Nikdo nebude žít váš život, ten si žiju jenom já a já jsem za něj zodpovědná. Takže to, milý přátelé, může být všem jedno,“ doplnila.

Olga Menzelová prožila s o 40 let starším režisérem Jiřím více než dvě dekády. Manželé však byli chvíli od sebe. V roce 2008 poprvé otěhotněla s jeho kolegou a režisérem Jaroslavem Brabcem. Ještě rok a půl s ním vychovávala dceru Aničku, ale nakonec se rozešli. Menzelová pak nějakou dobu žila sama. Nakonec se dali s Menzelem opět dohromady a společně přivedli na svět dceru Evu Marii. Menzel zemřel 5. srpna 2020.

Kromě dvou dcer vychovává Menzelová také tříletého syna Alberta, kterého má s archeologem Miroslavem Bártou.

Tagy: