Dvořák z Lucie: Stále potřebuju změnu. Se ženou se moc nevidíme, její práce není zdravá

Michal Dvořák v pořadu Povídej

Michal Dvořák v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Český skladatel a producent Michal Dvořák neustále potřebuje změnu. Chvíli se věnuje hudbě, pak zase třeba sportu, jak prozradil v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Moderátorce Radce Červinkové vysvětlil, že jeho manželka Lucie pro to má pochopení. Sama prý žije hekticky, až nezdravě.

Michal Dvořák pochází z rodiny, kde se téměř každý věnoval něčemu jinému. Díky tomu se i on sám dokáže věnovat různým oborům. „Máme v rodině sochaře, hudebníky, sportovce, do toho jsme jezdili na chalupy s Davidem Kollerem, kde jsme dávali dohromady první bedny. Zjistil jsem, že pro můj život potřebuji střídat vlivy a seberealizaci. Chvíli je to sport, chvíli muzika, baví mě si vybrat,“ řekl Dvořák v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Nedokážu se s tím vyrovnat. Ledecký promluvil o smrti bratra, předávkoval se ve 23 letech

Michal Dvořák je nejen producent a skladatel, ale i textař, autor filmové hudby, hráč na klávesové nástroje, zakládající člen skupiny Lucie a autor projektu Vivaldianno. Nyní také spustil v jihokorejském Soulu projekt iMucha.

„Neustále potřebuji změnu. To je asi vrozené. Snažím se to krotit, ale v určitých činnostech je to ku prospěchu,“ přiznal v pořadu Povídej.

Manželka ho toleruje

Spoluzakladatel oblíbené kapely Lucie už roky tvoří stabilní pár s Lucií Dvořákovou alias DJ Luccou. Ta má pro jeho nabitý život pochopení, protože sama žije díky svému povolání hekticky.

„Moc se nevidíme. U dětí se střídáme,“ upřesnil Dvořák. „Má komplikované řemeslo v soužití s jakýmkoliv druhem normálně žijících lidí. Celou noc hraje, spát jde v šest ráno. V pondělí to ale musí prohodit,“ vysvětlil. „Myslím si, že to není úplně zdravé,“ doplnil.

Skladatel Michal Dvořák v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou zavzpomínal také na své dětství i na začátky s kapelou Lucie. Celý rozhovor si můžete poslechnout v premiérovém dílu pořadu Povídej v sobotu 2. září od 21:25 na CNN Prima NEWS.

Tagy: