Klára Doležalová slaví 50. narozeniny. Speciální přání dohnalo moderátorku k slzám

Moderátorka Klára Doležalová slaví 50. narozeniny.

Klára Doležalová slaví 50. narozeniny

Moderátorka CNN Prima NEWS Klára Doležalová slaví 50. narozeniny. I když se u žen věk neříká, vypadá fantasticky. Její kolegové a přátelé pro ni vystrojili krásnou oslavu i speciální narozeninové video. A Doležalová neskrývala dojetí.

„Děkuji všem svým kolegům a divákům, že to se mnou ještě chvíli vydržíte. Je to ohromné štěstí, vážím si toho, kde jsem a že mohu být s vámi,“ sdělila dojatá moderátorka poté, co dostala od redakce Showtime puget.

A redakce nebyla jediná, kdo oblíbenou moderátorku překvapil. Zazpívat k narozeninám jí na oslavu přišla například Monika Absolonová. „Úplně mě to dojalo, protože mám Moniku strašně ráda, známe se spolu asi 30 let. Pro mě je zpěvačka nejvyššího levelu, krása,“ svěřila se Doležalová.

ČTĚTE TAKÉ: Dojemné překvapení ve studiu. Máme tě rádi, popřál Voříšek Doležalové ke kulatým narozeninám

„Je to asi takové období, kdy se člověk trochu otočí, zastaví se, a podívá na svůj život, co vše tam proběhlo. Navíc jsem teď shromažďovala nějaké fotky a vlastně mě zasáhlo, co vše mám za sebou. Pak jsem si říkala: ‚Jo, je ti těch 50.‘ Protože v hlavě mi pořád není, tam je mi třeba 30,“ pokračovala moderátorka.

Chci se dožít dalších kroků svých dětí

A co by si ještě přála dokázat? „Když se mě někdo zeptá, tak první, co mi vlétne do hlavy, je, že se chci ve zdraví dožít dalších kroků svých dětí. Třeba je chci vidět na svatbě, chovat vnoučata. Chci, aby to šlo tak, jak má. Abychom s mým mužem dlouho vydrželi spolu, abychom byli zdraví. Takové ty základní věci,“ svěřila se. Dalším překvapením pro ni bylo speciální narozeninové video, kde nemohli chybět její kolegové z práce – současní i bývalí. Společně Doležalovou dohnali k slzám.

„Je krásná, na obrazovce i v soukromí, strašně milá, laskává. A to se za desítky let, co se známe, nezměnilo. A to je hrozně hezké,“ sdělila pro Showtime Absolonová. „Já mám na Kláře rád, že je taková, jaká je. A přeju jí, aby jí to vydrželo ještě nejméně sto let,“ vzkázal její kolega Karel Voříšek. „Klára je empatický, citlivý anděl. A vždy byla,“ dodala moderátorka Laďka Něrgešová.

Tagy: