Monika Bagárová exkluzivně o kauze Jana Bendiga: Přeji si, ať to skončí. Stojím při něm

Zpěvačka Monika Bagárová a zpěvák Jan Bendig

Rozhovor s Monikou Bagárovou

Zpěvačka Monika Bagárová oslaví na začátku července třicáté narozeniny. Pro pořad Showtime prozradila, že s přibývajícím věkem na svém těle pozoruje změny. Promluvila také o kauze Jana Bendiga, který je jejím velkým kamarádem. Prý by si přála, aby vše už skončilo.

Monika Bagárová v létě oslaví třicáté narozeniny a nepatří mezi ženy, které věk neřeší. „Jak se blížím k té třicítce, tak se samozřejmě cítím trochu jinak. Myslím, že to hlavně ženy ví. Například to spalování je úplně jiné. Dřív jsem mohla jíst úplně všechno a teď opravdu přišel čas, kdy bych měla víc řešit, co jím, víc řešit spánek a životní styl,“ uvedla Bagárová pro pořad Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lucie Bílá oslavila narozeniny, syn jí dal neobvyklý dárek. Spadla mi brada, přiznala

Zatím se jí to ale prý příliš nedaří. „Lhala bych, kdybych řekla, že to jde skvěle. Pomalu se snažím, ale samozřejmě té práce a aktivit mám hrozně moc. Do toho chci být stoprocentní máma, takže častokrát na sebe zapomenu,“ řekla Bagárová.

S Monikou oslaví narozeniny nejen její rodina, ale také fanoušci, pro které připravuje velký podzimní koncert ve vysočanské aréně. „Už probíhají různé meetingy, řešíme aranže, jak by to mělo vypadat a myslím, že je to dost intenzivní,“ řekla zpěvačka.

Důležité je pro ni i přátelství s Janem Bendigem, kolem kterého se v posledních týdnech psalo především v souvislosti s kauzou mouka. „Já si nemyslím, že jsem osoba, která by se k tomu měla vyjadřovat. Já mám Honzu ráda, je to pro mě prostě můj kamarád, kterému věřím a je mi líto, jak moc se to všechno řeší a jakým směrem se to ubírá. Přála bych si, aby už to skončilo a Honza mohl mít klid na věci, které jsou důležité, jako je jeho koncert a hudba, kterou miluje. Je to můj kamarád a já při něm budu stát, ať jsou věci jakkoliv,“ sdělila Bagárová.

Tagy: