Lucie Bílá oslavila narozeniny, syn jí dal neobvyklý dárek. Spadla mi brada, přiznala

Zpěvačka Lucie Bílá v neděli oslavila 58. narozeniny křtem videoklipu.

Lucie Bílá oslavila narozeniny

Zpěvačka Lucie Bílá v neděli oslavila 58. narozeniny křtem videoklipu. Zajímavostí je, že ho pro ni natočil její syn Filip. Pro pořad Showtime popsala, jaký spolu mají vztah i jaký je její sen.

„Kdyby se teď čas zastavil, vůbec bych se nezlobila,“ řekla Bílá pro pořad Showtime. Přiznala, že v životě zažila několik chvil, na které není pyšná. Nic si z toho ale nedělá. „Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kdybych neprošla několika minovými poli, bůh ví, jestli bych byla tak šťastná, jako jsem teď,“ sdělila Bílá.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jsem starý a chudý, říká Krampol. Otevřeně promluvil o svém zdraví, zmínil rodinné „prokletí“

Ke svým 58. narozeninám dostala od svého syna Filipa videoklip k písni Stroj času. „Je to písnička, kterou si vybral, dal dohromady tým svých přátel a natočil tak dospělý klip, že mi spadla brada,“ popsala Bílá. „Miluju tuhle tvorbu a film. Vždycky jsem chtěl mámě zkusit udělat jiný videoklip, než na jaký je zvyklá,“ vysvětlil Filip Kratochvíl.

Bílá také prozradila, že je v nádherné fázi života, kdy nemusí nikomu nic dokazovat. „Můžu už jenom být, to mi dává svobodu. A jestli mám nějaký sen, tak to, aby byl šťastný můj syn, aby si našel své místo. Evidentně se mu to daří, je šikovný, citlivý a mám z něho radost,“ sdělila.

„Máma je strašně super, nikomu bych ji nedal. Umí rozmazlovat, neumí být přísná, ale měl jsem nádherné dětství,“ popsal Filip.

Jak Lucie Bílá strávila narozeninový den, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Tagy: