Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu

Eva Burešová pokřtila již čtvrtý diář.

Eva Burešová křtí diář

Eva Burešová pokřtila svůj diář s názvem JSEM TADY. Redakci Showtime při té příležitosti v rozhovoru exkluzivně přiznala, že byla chvíle – a není to tak dlouho – kdy chtěla vážně odejít ze showbyznysu. A to nadobro.

Zpěvačka a herečka Eva Burešová pokřtila svůj už čtvrtý diář. V čem se ten aktuální liší od předchozích? „Už má svůj vlastní rukopis. Člověk, který kolem toho projde, už pozná, že to je můj diář. Máme tam QR kódy, které jsou akční, aktivní a u prvního diáře se osvědčily. Jsou tam také texty nových písniček, které vznikly za uplynulý rok. Člověk si může vždy najet na QR kód a rovnou se mu otevře klip,“ popsala pro Showtime Burešová.

ČTĚTE TAKÉ: Burešová si rýpla do kritiků: Nežiju v jeskyni, ale v roce 2023. Přiznala se k exhibicionismu

Ta je nyní pracovně v jednom kole. „Točím ZOO, mám Bodyguarda a ještě pořád Drákulu,“ vypočítávala zpěvačka s tím, že brzy přijde ještě další hra. „A také se blíží Slavíci, moc se těším,“ dodala a doplnila, že na nich se předvede úplně nová Eva s novou písní. „Je to úplně něco jiného, než jsem doposud dělala. Já si stojím za svojí tvorbou, protože to není nic, co běžně člověk slyší z rádia. Nejsou to ty mladé zpěvačky, jdu jinou cestou,“ uvedla.

Během rozhovoru Burešová prozradila, že nedávno dokonce uvažovala nad tím, že odejde ze showbyznysu. „Když jsme měli nedávno koncert v Pelhřimově, tam jsem si řekla, že už kašlu na to, abych hrála, že jsem pořád OK, a nebaví mě ostatním říkat, že je všechno cool,“ popisovala. Přiznala, že už dlouho na tom nebyla tak špatně. „Samozřejmě, emoce a hormony dělaly svoje, když jsem teprve před rokem porodila. Některé věci ještě nejsou v pořádku. A také jsem dostávala dost naloženo od médií a některých lidí, co si budeme povídat,“ dodala.

Od lidí slýchávala, že je rychlokvaška. „Myslím, že spoustu věcí jsem si vydřela, a to mě semlelo. A že mě teď objevili a lidé do mě šijí, mě dostalo hodně na dno a chtěla jsem od všeho odejít. Řekla jsem, že budu doma, že si otevřu krámek s ezo věcmi a budu prodávat taroty,“ vyprávěla Burešová. Svoji práci ale miluje, dala si tedy na chvíli pauzu, aby se dala dohromady. „Poslední roky jsem zjistila, že jsem citlivější, než jsem bývala. Proto jsem vytvořila i nový merch,“ doplnila.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Eva Burešová nazpívala píseň k filmu Jak přežít svého muže

Tagy: