Neckář vystoupí na narozeninové oslavě Marty Kubišové. Prozradil, jaké překvapení chystá

Zpěvák Václav Neckář

Rozhovor s Václavem Neckářem

Zpěvák Václav Neckář 23. října oslaví 79. narozeniny, těší se ale prý zejména na jubileum své kolegyně Marty Kubišové. S ohledem na svůj zdravotní stav má však obavy, jestli 3. listopadu na oslavě v Lucerně kamarádce zazpívá.

Redakce Showtimu zastihla zpěváka Václava Neckáře na akci Pošlete vzkaz příběhem, která je určená seniorům. Neckář na ní nejen zpíval, ale dokonce i tančil. „Bylo to hezké, dneska jsem zpíval na dobrém místě. Už jsem dlouho také seniorem. Byli skvělí, zpívali a tancovali se mnou,“ líčil Neckář.

Neckář během vystoupení na seniora rozhodně nevypadal a rozbalil to ve velkém. „Někde v novinách psali, že už nestojím, ale já ještě stojím dobře. Snažím se, abych se hýbal a zpíval,“ popsal s úsměvem.

Neckář oslaví 23. října 79. narozeniny. Těší se ale i na oslavu jubilea kolegyně a kamarádky Marty Kubišové, na kterém bude 3. listopadu v Lucerně hostem. Kubišová oslaví 1. listopadu své 80. narozeniny. „Martě zazpívám jednu krásnou písničku Ringo ding,“ sdělil Neckář. „On všechno musí prozradit, to mělo být překvapení. Co můj bratr neví, to nepoví,“ smál se sourozenec Jan Neckář.

Václav si ale není jistý, jestli 3. listopadu vystoupení zvládne. „Je fakt, že poslední rok mám trošku větší problémy, než jsem měl předtím. Ale bude to dobrý,“ doufá.

Tagy: