Jak pohádková Arabela ztratila dětství. Slavná princezna se svěřila, čeho nejvíce lituje

Jana Nagyová Pulm v pořadu Povídej

Jana Nagyová Pulm v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Herečka Jana Nagyová Pulm strávila většinu dětství před kamerou a na divadelních prknech. Moderátorce Radce Červinkové v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS řekla, že neměla čas chodit ven s kamarády, jako to dělaly ostatní děti. Jediné, čeho lituje, je, že ztratila dětství.

Herečka a podnikatelka Jana Nagyová Pulm se do srdcí českých diváků navždy zapsala jako princezna Arabela s kouzelným prstenem. „Když jsme začínali točit Arabelu, bylo mi devatenáct. Dvacáté narozeniny jsem slavila na place s kolegy. Byla jsem pyšná na to, že mohu stát po boku největších českých hereckých hvězd,“ vzpomínala Nagyová Pulm v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Norská princezna si bude brát samozvaného šamana. Ten nabízí medailonky proti covidu

Ztráta dětství

Na divadelních prknech stála už ve velmi nízkém věku. „Hostovala jsem jako dítě na nové scéně, měla jsem angažmá deset let před tím, než jsem se provdala. V divadle jsem byla deset let,“ připomněla.

Před kamerou se ale objevila ještě dříve než v divadle. „Ve filmu jsem začala hrát už ve dvanácti. S mým kolegou Marošem Kramárem jsem hrála několik filmových inscenací,“ pokračovala s tím, že Kramár šel poté studovat herectví do Brna. Ona chtěla jít studovat herectví buď do jihomoravské metropole, nebo do Prahy, ale rodiče jí to nedovolili, a tak zůstala v Bratislavě, kde vystudovala na konzervatoři operní zpěv a hru na klavír.

Svého rozhodnutí stát se herečkou nelituje, existuje však něco, co ji dodnes mrzí. „Když se na to koukám dnes zpětně, jediné, co mi chybí, je, že jsem ztratila dětství,“ nastínila herečka. „Čas jsem netrávila venku s kamarády, ale ve škole či na natáčení, pak jsem se učila doma a tak dále,“ zavzpomínala.

„Dětství je trvale pryč, to už se nedá ničím nahradit. Vyžívala jsem se hodně v tom, jak vyrůstají moje děti. Na to jsem se ale dívala s nadhledem, že všechno, co dělají, jsem já neměla. To se ale nedá vrátit. V mém věku už nemohu dělat věci jako puberťáci,“ řekla s úsměvem.

Nagyová se provdala nedlouho po dvacítce, její dcera ještě o něco dřív. „Já jsem se vdávala jako jednadvacetiletá. Moje dcera se vdala ve dvaceti,“ prozradila dnes už dvojnásobná babička.

Herečka a podnikatelka Jana Nagyová Pulm v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou promluvila také o návratu ke kariéře, od níž si dala třicetiletou pauzu. Celý rozhovor si můžete poslechnout v premiérovém dílu pořadu Povídej v sobotu 16. září od 21:25 na CNN Prima NEWS.

Tagy: