Černochová si vyřizuje účty se Sagvanem Tofim. Jsi blb a chudák, vzkázala ostře

Zpěvačka Tereza Černochová nazvala Sagvana Tofiho blbem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Když byla ještě dívka, řekl jí, že nikdy nebude zpěvačka kvůli tomu, jak vypadá. Také promluvila o tom, jaké to je být jedinou ženou v kapele plné mužů. Moderátoru Honzovi Dědkovi navíc přiblížila, proč ji chtěli vyloučit z gymnázia a jakou roli v tom hrál její otec Karel Černoch.

Čtyřicetiletá zpěvačka Tereza Černochová si v mládí vyslechla nepříjemnou větu, kterou si pamatuje dodnes. „Jako dívce mi před zraky vydavatelství řekl památnou větu, že s tím, jak vypadám, nikdy nebudu zpěvačka, a už vůbec ne dobrá a vůbec ne populární. Mě to tenkrát píchlo u srdce a zamotalo mi to hlavu,“ svěřila se dcera zpěváka Karla Černocha a dodala na adresu herce: „Sagvan Tofi je prostě blb.“ Od té doby hvězdu filmu Kamarád do deště neviděla.

ČTĚTE TAKÉ: Yvonne Přenosilová byla před smrtí uvězněná ve svém bytě. Plánovala stěhování do Německa

Nemůže se ale dočkat, až ho někdy potká. Má ho v plánu chytit pod krkem a sdělit mu pár nevyřčených slov. „Chlapče, tak se na mě podívej, někdy je lepší držet mordu,“ chtěla by říci z očí do očí Tofimu. Doufá, že prostřednictvím 7 pádů Honzy Dědka se zpráva k herci dostane. „Ale nekopejme do chudáka, přátelé,“ podotkla.

Jediná žena v kapele

Černochová je členkou oblíbené české kapely Monkey Business. Je jedinou ženou ve skupině s celkem 13 muži. „Někdy je to super a někdy úplně na nic,“ nastínila. „Odmalička jsem byla klučičí. Mužská energie mi dělá dobře. Ale jak jsem zblblá, že jsem pořád s kluky, tak všude chodím na pánský záchod,“ vysvětlila.

Když mají koncerty, převléká se před ostatními členy skupiny. „Oni se také převlíkají před mým zrakem a náš basista nenosí spodní prádlo. Ale z toho si hlavu nedělám, miluju je a jsem s nimi strašně ráda,“ pokračovala.

Začátky kariéry

Muzikantka chtěla být veterinářkou, to se jí ovšem nepodařilo. „Koncertovala jsem v Black Milk a veterina je o tom, že se musíš učit, a ne rajzovat po diskotékách. Tak jsem to obešla tím, že jsem šla studovat zemědělku,“ zavzpomínala Černochová, která kdysi zpívala po boku Terezy Kerndlové a Heleny Zeťové.

Nástup na gymnázium s hudebním zaměřením byl hned ze začátku ostrý. Chtěli ji totiž vyloučit. „Byla jsem dcera člověka, který hraje ďábelskou hudbu, pop. Byla jsem černá ovce, trojka z klavíru, operní zpěv taky za tři. Pak jsem si je ale nějak získala, dokonce i po tátovi chtěli, aby na škole učil populární zpěv,“ doplnila s tím, že se doba už změnila.

Tereza Černochová je i příležitostnou herečkou, objevila se například ve snímku Bourák. „To byl propadák. Hraju zásadně v neúspěšných věcech. Když něco dělám, je to většinou neúspěšný. Kromě Monkey Business,“ upozornila.

Nová deska

Hudebnice představila novou desku s názvem Slečna náročná. „Jsem náročná na sebe a občas to očekávám i od okolí. Jsem náročná i na dceru,“ řekla. „Mateřství mě jako ženu v něčem změnilo a myslím, že k lepšímu,“ prozradila.

„Celá moje deska je o vztazích. Jedna z úvah je, že ráda stojím nad kuchyňskou linkou a vařím,“ řekla Černochová v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS s tím, že ženy chtějí s muži dělat i jiné věci, než je vaření.

Celý rozhovor sledujte v úterý 12. září ve 21:35 na Primě. Kromě Terezy Černochové si Honza Dědek pozval také Sirény Sandru Pogodovou, Lindu Finkovou, Jitku Asterovou, muzikanta Václava Noida Bártu s ženou Eliškou a programátora Davida Grudla.

Tagy: