Bezradná Brožová zůstala uvězněná v zamčeném obchodě. Za hodinu na ni naběhl naštvaný správce

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová byla v obchodním domě zamčená téměř hodinu.

Kateřina Brožová zamčená v obchodě

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová se na sociální síti podělila o nepříjemný zážitek – o víkendu zůstala úplně sama zamčená v obchodním centru v pražských Čestlicích. Ven z budovy se dostala až po téměř hodině s pomocí policie, prozradila CNN Prima NEWS.

Brožová se v sobotní podvečer vydala do obchodního centra v pražských Čestlicích. Že se ale návštěva obchodního domu promění v takové dobrodružství, nečekala. „Přišla jsem zhruba ve čtvrt na osm. S jednou paní jsme sepisovaly, co jsem hledala. Hlásili, že budou zavírat. Šla jsem tedy k východu ze třetího patra a než jsem tam došla, tak už bylo zamčeno,“ přiblížila Brožová pro CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Role otce a dvě miliardy pro Pastrňáka. Peníze ho nezmění, věří hokejistova matka

Zamčený byl údajně i hlavní vchod. „Zjistila jsem, že jsem v té budově úplně sama,“ pokračovala. Následovalo několik telefonátů, kdy prý byla neustále odkazována na další kontakty. „V objektu nebyl nikdo, na linky Čestlic se dovoláte jen v pracovní době, takže jsem volala na 158. Tam mi řekli, že mám volat na městskou, tak jsem volala 156. Tam zase, že to pod Prahu nespadá, tak jsem volala do Říčan. Nějaký pán mi vykládal, že to není jeho rajón a že neví, kam bych měla volat. Dal mi číslo na Nupaky, kde to zase nikdo nebral,“ popisovala svou zkušenost.

Celý incident byl prý pro Brožovou zcela nepochopitelný. Na místo nikdo nedorazil ani přes to, že byl spuštěný alarm. Dobrodružství skončilo až po řadě telefonátů. „Hledala jsem číslo na Průhonice a mezitím mi zavolali zpět ze 158, asi se tam zželelo panu operátorovi, čímž mu dodatečně strašně moc děkuju, protože jinak bych tam trčela do rána. Zavolal rychlou hlídku ze 158,“ vysvětlila.

Vše trvalo téměř hodinu. Nakonec na místo dorazila dvoučlenná posádka policie a podle slov Brožové hodně naštvaný správce budovy. „Pak sehnali někoho, nevím, kam volali. Přijel člověk, který tam asi dělá ochranku, hlídku nebo zamyká. Přišel nějaký pán, byl naštvaný. Potom pro mě přisli dovnitř a zamířili jsme ven, chtěla jsem něco říct, ale byl naštvaný, že proč jsem v osm hodin už nebyla pryč,“ okomentovala. Svůj zážitek se snaží brát s humorem. Ještě, než mohla areál opustit, byla prohledána, zda něco neukradla.

Po celou dobu uvěznění v obchodním domě prý zachovala klid. „Strachy jsem nešílela. Příjemný pocit to nebyl, ale byla jsem úplně v klidu,“ zakončila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Konec divadelní kariéry Jiřiny Bohdalové. S hraním se rozloučila na doporučení lékaře

Tagy: