Od synů očekávám, že budou „otce zploditele“ poslouchat, říká moderátor Jan Kraus

Moderátor Jan Kraus

Rozhovor s Janem Krausem

Miluju rozhovory i mimo práci, řekl pro pořad Showtime moderátor Jan Kraus. Přiznal, že svým synům rád dává rady a že očekává, že budou „otce zploditele“ poslouchat.

„Miluju rozhovory a Ivanka taky. Ona mi nadává, že pořád mluvím, a já jí říkám, že ona je jediná, s kým mluvím zadarmo – a neváží si toho,“ řekl Kraus pro pořad Showtime.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dojetí a slzy na krajíčku. Eva Perkausová se rozloučila s diváky, čekají ji přípravy na porod

Podle něj není nic horšího než představa, že by žili v tichu. Hlavní cíl rozhovoru, který s Ivankou vedeme, je zábava. Někdy se sami ohromně pobavíme, protože máme stejný smysl pro humor, proto taky s Ivankou jsem,“ líčil Kraus.

Hlavní slovo při rozhovorech se syny chce mít on. „Očekávám, že budu mít hlavní slovo já, protože když jsem je zplodil, tak přeci nebudu poslouchat já je. Budou poslouchat otce-zploditele,“ uvedl moderátor.

Jako otec má prý tendenci svým synům radit. „Moje rady jsou k nezaplacení. Málokdo dá dětem takové rady jako já. Jsem si ale vědom některých vět, které jsem nenáviděl jako dítě: ‚Já v tvých letech...‘, ‚To my jsme za vašich...‘, tak se to snažím říct jinak, ale obsah je stejný,“ sdělil Kraus. Jeho otec mu prý také radil. Jednu věc ale docenil až později. „Říkal: ‚Kdybys dal na některé moje rady, ušetříš hrozného času.‘ Měl pravdu, něco na tom je,“ řekl moderátor.

Tagy: