Dojetí a slzy na krajíčku. Eva Perkausová se rozloučila s diváky, čekají ji přípravy na porod

Eva Perkausová se rozloučila s diváky.

Dojemné loučení a exkluzivní rozhovor Martiny Jandové s Evou Perkausovou

Eva Perkausová má za sebou poslední vysílání. Dojatá moderátorka se rozloučila s diváky i kolegy a teď ji čekají přípravy na druhý porod. A její malý syn Killian se za několik týdnů dočká sourozence.

„Dámy a pánové, vážení diváci, Evička pomalu ale jistě vyráží rozšířit mužskou domácí přesilu,“ loučil se s kolegyní moderátor Petr Suchoň, který Perkausové za diváky i za redakci popřál hlavně zdraví. „Odpočiň si od nás a vrať se, až budeš chtít,“ dodal Suchoň a předal dojaté Perkausové obří květinu.

ČTĚTE TAKÉ: Syn Perkausové slaví první narozeniny. Moderátorka odtajnila Killiankovu tvář

„Měla jsem slzy na krajíčku. Nebudu lhát, že jsem nečekala rozloučení, protože kolegové jsou vždycky tak kolegiální a vstřícní, že s nějakým překvapením vždy přijdou,“ popsala své první dojmy moderátorka.

Perkausovou diváci na televizní obrazovce nějaký ten čas neuvidí, na přelomu ledna a února totiž očekává narození druhého potomka. „Břicho už mám dlouho, mám pocit, že ho mám dva roky v kuse, a už je to vážně dlouhé a jsem pořád zadýchaná. Čím dřív, tím líp,“ nechala se slyšet s tím, že doma se nyní vrhne na přípravy.

„Dosud nemám připraveno nic, nic jsem nenachystala. Čekala jsem, až skončím, rozloučím se s diváky a budu mít čas vyndat všechno ze skříní,“ řekla Perkausová a dodala, že miminko zdědí věci po straším bratrovi.

V moderátorském křesle ji vystřídá Terezie Tománková. „Je mi velkou ctí, že Terezka zasedne, není lepší náhrada. Těším se, že se na ni budu moci podívat,“ doplnila s úsměvem Perkausová.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pohlaví miminka Perkausová uhodla ve snu. Byla jsem tak nervózní, přiznala po odhalení

Tagy: