Carrie, Charlotte a Miranda opět na scéně. Legendární seriál Sex ve městě bude mít nové díly

Pokračování legendárního Sexu ve městě se dočká třetí série, oznámil výkonný producent seriálu Michael Patrick King. Stalo se tak před uvedením posledního dílu druhé série na streamovací platformě HBO Max.

„Jsme nadšení, že můžeme strávit více času ve vesmíru Sexu ve městě a vyprávět nové životní příběhy ambiciózních postav, které hrají úžasní herci,“ cituje magazin Variety oficiální prohlášení producenta Michaela Patricka Kinga. „A jak to bylo dál... přichází třetí sezóna,“ dodal v prohlášení.

ČTĚTE TAKÉ: Willy Wonka se vrací v podání Timothéa Chalameta. Z Hugha Granta se stal Umpa-lumpa

Třetí řada se opět zaměří na životy hlavních hrdinek z původního seriálu Sex ve městě. Postavu ikonické Carrie znovu ztvární Sarah Jessica Parkerová, Kristin Davisová se objeví v roli Charlotte a Cynthia Nixonová se opět představí jako Miranda.

Samantha v podání herečky Kim Cattrallové se má v druhé sérii objevit ve finálové epizodě, jejíž uvedení je naplánované na 24. srpna. Zda si Cattrallová zahraje i ve třetí sérii, zatím není jisté.

„Je nám potěšením sdělit, že od uvedení druhé řady se seriál A jak to bylo dál... řadí na první místo v žebříčku Max Original a je dosud nejsledovanějším vracejícím se seriálem Max Original,“ řekla podle magazínu People šéfka obsahu platformy HBO Max Sarah Aubreyová.

„S blížícím se očekávaným čtvrtečním finále sezóny gratulujeme producentovi Michaelovi Patricku Kingovi a jeho skvělému týmu scenáristů, producentů, herců a štábu, kteří nás i po pětadvaceti letech okouzlují dynamickými přátelstvími a poutavými příběhy. Nemůžeme se dočkat, až diváci uvidí, kam třetí série zavede naše oblíbené Newyorčany,“ dodala Aubreyová.

Jedenáctidílná druhá série měla premiéru na HBO Max 22. června. Kdy přesně platforma představí fanouškům třetí sezónu, zatím nebylo potvrzeno.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Premiéra Kazmova filmu

Tagy:
Sex ve městě Kim Cattrall Sarah Jessica Parkerová Cynthia Nixonová Kristin Davisová Sex ve městě 2 A jak to bylo dál A jak to bylo dál.. John Corbett