Jsme kamarádi a zároveň milenci. Richard Krajčo prozradil recept na hezký vztah

Richard Krajčo na předpremiéře filmu Gump 2

Richard Krajčo o roli v Gumpovi

Film Gump 2 má za sebou předpremiéru. Té se zúčastnila řada českých celebrit. Následoval raut, stoly se prohýbaly pod spoustou luxusního jídla a šampaňské teklo proudem. Mezi všemi zářila hvězda filmového hitu, Richard Krajčo. Ten pro pořad Showtime popsal, jak si udržuje hezký vztah a co mu dělá radost.

Richarde, podle čeho jste vybíral dnešní outfit?
Našel jsem kalhoty, které jsou baggy, ale zároveň trochu zvonáče. Dneska to jde docela do módy, když jsem je nosil před rokem, tak se mi všichni smáli. Opravdu to začíná být trendy, tak jsem si je vzal a k tomu jsem potřeboval něco sexy, takže jsem vytáhl svoji zlatou košili.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Platby přes bankomat i telefonáty s útočníkem. Co vše zveřejnila policie o Bendigově kauze?

Vaše texty jsou hodně romantické, jste tedy romantik?
Ano, jsem. Ale zároveň si myslím, že dokážu být docela drsný typ.

A jaký je recept na hezký vztah, který spolu máte doma?
Je to o vzájemném respektu a toleranci. O tom, že druhého uznáváte. Nesmírně si vážím své ženy a obdivuji ji v tom, co umí. Hodně spolu pracujeme. To si myslím, že jsou okamžiky, kdy spousta párů naráží, ale my to tak nemáme, protože každý respektujeme své místo a nesnažíme se jeden druhého přeskočit. Naopak se podporujeme, známe štábní kulturu, a to si myslím, že je důležité. My jsme vlastně takoví kamarádi a zároveň milenci v jednom.

Co vám dělá radost doma?
Děti jsou v pubertě a celkem to s nimi jde. Je fajn, že pro ně nejsme trapní rodiče a že se dobře učí a že se před svými parťáky nestydí ukázat, že spolu máme hezký vztah. To mi teď dělá největší radost.

Nejen Richarda Krajča si nenechte ujít ve filmu Gump - jsme dvojka, který je v kinech od 28. března.

Tagy:
film vztah Richard Krajčo Showtime Gump – pes, který naučil lidi žít Gump 2