Neposlouchám se, přiznal Trojan na křtu audioknihy. Na vánoční stres má speciální recept

Herec Ivan Trojan i podruhé namluvil audioknihu o Gumpovi.

Ivan Trojan i podruhé propůjčil hlas psímu hrdinovi Gumpovi

Herec Ivan Trojan i podruhé propůjčil hlas psímu hrdinovi Gumpovi. Sám má doma čtrnáctiletého jezevčíka, takže pejskař je každým coulem. Práci na filmu i audioknize si užil, protože předloha je podle něj stejně dobrá jako v případě prvního dílu. Z přítomnosti filmové osobnosti na křtu audioknihy byla nadšená i jeho kolegyně Patricie Pagáčová.

„Jsem z něj hotová. Řekla jsem si, že přijdu na tento křest kvůli tomu, že tady je i pan Trojan, kterého jsem ještě nikdy nepotkala a hrozně jsem chtěla. Ivana miluju, obdivuju ho a je to pro mě pan herec. Moje největší přání bylo si s ním někdy zahrát,“ uvedla Pagáčová pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Olmer znechuceně o dnešní době: S Me Too se to přehání, politika je pro psychopaty

„Když jsem audioknížku slyšel, tak jsem velmi silně prožíval to, jak ji Ivan Trojan namluvil. Podle mě v ní objevil něco, co jsem třeba ani nenapsal,“ uvedl scénárista a autor knižní předlohy filmu Filip Rožek.

„Mně se ulevilo, protože druhá knížka je stejně dobrá jako ta první. Tím pádem mi nezbývalo nic jiného než ji načíst. A udělal jsem to rád, protože Filip Rožek se do zvířecí duše umí dostat nádherně,“ řekl pro Showtime Trojan.

Herec Gumpa namluvil svým typickým hlasem, sám sebe ale moc neposlouchá. „Pustím si třeba kousek, jen abych věděl, jak jsme to udělali. Občas se mi stane, že si to pak doposlechnu do konce a většinu věcí pak slyším spíš náhodně, než že bych to vyhledával. Kolikrát jsem i překvapený, co jsem vlastně před třeba 20 lety natočil, protože se mi to z paměti úplně vymaže,“ sdělil oblíbený herec.

Předvánoční stres prý neprožívá. Je totiž připraven. „Zatím pořád jedu v nějakém pracovním módu. Dárky ale už víceméně mám nakoupené, takže ani to už mě nestresuje,“ uvedl herec. Sám si ale prý nic nepřeje. „Vánoce již s materiálními dary nemám vůbec spojené,“ dodal.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Umřít se nechystám, léčím chronický zánět průdušek, vzkázal Jiří Krampol fanouškům

Tagy:
Vánoce herec Ivan Trojan audiokniha Filip Rožek Patricie Pagáčová (Solaříková) Gump – pes, který naučil lidi žít