Soukup odhalil fotku těhotné Hanychové. Připsal vyznání, které fanoušky dojalo

Mediální magnát Jaromír Soukup potěšil sledovatele, když na sociálních sítích zveřejnil fotografii své partnerky Agáty Hanychové, která ukazuje těhotenské bříško. Fanoušci hvězdného páru se shodli, že jí to v požehnaném stavu velice sluší. Nyní se dohadují, zda 37letá modelka čeká holčičku, nebo chlapečka.

„Krásnější a krásnější. Kouzelnější a kouzelnější. Moje Agáta,“ napsal Soukup na Instagramu, kde se pochlubil snímkem těhotné partnerky. Fotografii ze soukromí sdílela i samotná Hanychová. Na té se nastávající maminka laškovně usmívá. „Štěstí,“ komentovala stručně.

Mnozí uživatelé sociálních sítí se nad fotografiemi rozplývali. „Krásné vyznání lásky, jste se našli. Napsali jste pravdu. Agáta zkrásněla a je to především tím, že je šťastná. A to bříško, neskutečné, nádhera,“ psali pod Soukupovým příspěvkem lidé. Někteří se pak dokonce svěřili, že mu krásnou partnerku závidí. „Trochu Jaromírovi závidím, ale nechci nic říkat,“ psali.

Někteří se odvážili i hádat, koho Hanychová do třetice porodí. Z předchozích vztahů má totiž modelka syna Kryšpína a dceru Miu. „Kluk jako buk,“ tipovali lidé.

Vystřídali se na nemocničním lůžku

Hanychová se Soukupem tvoří pár od června. Už během tak krátké doby si partneři stihli vyzkoušet to, co obvykle prožívají páry po několikaletém vztahu. Mají za sebou společné soužití a teď čekají i společného potomka. Že je Hanychová těhotná, vyšlo najevo během září.

Kromě hezkých chvil má za sebou zamilovaný pár i několik náročnějších okamžiků. Začátkem října totiž Hanychová zamířila do nemocnice poté, co začala náhle krvácet. Tam pobyla dvě noci a lékaři jí doporučili, aby odpočívala. Teď už se cítí dobře a i s miminkem se zdá být všechno v pořádku.

O několik týdnů později na nemocniční lůžko zamířil zase Soukup, který si při projížďce na kole ošklivě poranil ruku a musel na operaci. „Měl přetrhané vazy a opravdu ošklivou zlomeninu, takže jsme si vystřídali nemocnice a pokoje a teď se budu zase starat já o něj,“ uvedla pro web Extra.cz 37letá influencerka. Nyní už je 57letý podnikatel doma, kde se o něj Hanychová stará.

Tagy: