Vdovec po Bartošové se bude znovu ženit. Je citlivá a skromná, podobá se Ivetce, přiznává

Ačkoliv vdovec Josef Rychtář tvrdil, že po Ivetě Bartošové žádná jiná nebude, zřejmě se rozhodl do toho znovu praštit. Webu Aha! potvrdil, že má už čtyři roky přítelkyni Ivu, a dokonce ji měl požádat o ruku. Osm let od smrti slavné zpěvačky.

„Od prvního dne našeho setkání jsem se do ní zamiloval, neměl jsem ale odvahu jí to sdělit, i když jsem byl nesčetněkrát tázán. Teď už jsem to musel ze sebe dostat,“ svěřil se deníku Aha! Rychtář. V pátek ji prý dokonce i požádal o ruku. „Odpovědi se mi ještě nedostalo, já ale doufám, že bude kladná,“ řekl radostně Rychtář, který má z prvního manželství dva dospělé syny. Iva má ze svých dvou manželství pět dospělých dětí. „Čas od času se naše rodiny potkávají a je nám spolu báječně,“ svěřil se.

S Ivou se přitom poprvé potkal už před devíti lety na benzince, kde se s Ivetou Bartošovou zastavil na kávu. „Přišla k nám, od obou chtěla autogram a zmizela,“ zavzpomínal Rychtář. Poté, co zpěvačka v roce 2014 skočila pod vlak, byl čtyři roky sám. „Jednoho dne se mi najednou ozvala Iva, že si číslo sehnala na internetu. Chtěla se vidět a jestli prý za ní nechci zajet do Rakovníka,“ popsal Rychtář.

Od té doby se začali pravidelně vídat a nakonec to vyvrcholilo v možné zásnuby. „Jsem s ní šťastný a přiznávám, že by člověk neměl být sám, protože to vlastně vůbec neumí a škodí mu to. To jsem nevěděl a už to vím,“ řekl s tím, že jeho současná partnerka mu v mnohém připomíná zesnulou Bartošovou. „Je jí i podobná. Je pracovitá, hodná, skromná a citlivá a neměla to v životě také lehké,“ prozradil Rychtář.

Přes smrt Ivetky se nepřenesl

Otázka je, kde bude zamilovaný pár bydlet. Rychtář totiž v současnosti žije pod střechou své matky, zatímco Iva ve vzdáleném Rakovníku. „Jsem u své mámy a sestry,“ přiznal webu Extra.

Rychtář se dlouhé roky nemohl vyrovnat se smrtí své manželky Ivety Bartošové, která mu řekla své ano jen sedm měsíců před tím, než spáchala sebevraždu. Rychtář jí tehdy u kolejiště v Uhříněvsi, kde se 48letá zpěvačka rozhodla ukončit svůj život, vybudoval pomníček, který teď pravidelně navštěvuje. „Přes smrt Ivetky jsem se nepřenesl, ale život jde dál a Iva mi za to stojí,“ vysvětlil vdovec.

Tagy: