Věčné dítě Jiří Lábus byl vymodlený potomek. Málem jsem se několikrát oženil, svěřil se

Jiří Lábus je na rozhovory o soukromí velmi skoupý. Redakci Showtimu ale prozradil, proč se nikdy neoženil. Oblíbený herec také odhalil, že byl doslova vymodlené dítě. Popsal také, jak se dostal k herectví.

„Maminka mě měla hrozně pozdě, skoro až ve čtyřiceti letech. Můj mladší bratr se ale narodil ještě o dva roky později. Byl jsem tedy vymodlené a vypiplané dítě,“ odhalil známý herec v rozhovoru pro Showtime.

Dětství měl podle svých slov hezké, pilným studentem ale prý nikdy nebyl. O tom, že se chce stát umělcem, byl přesvědčený úž od útlého věku. „Chtěl jsem být hercem už poté, co jsem jako pětiletý viděl první loutkovou pohádku,“ popsal v rozhovoru.

ČTĚTE TAKÉ: Marta Jandová o svých macechách: Táta si vybírá dobrý ženský. Jedna je o 8 let mladší než já

Rodiče mu prý v kariéře umělce nebránili, přestože sami měli úplně jiné profese. „Podporovali mě v tom, protože chtěli, abych v životě dělal to, co chci. Od toho pětiletého chlapce se mi to nakonec povedlo,“ uvedl herec známý ze seriálu Arabela nebo z filmové série Slunce, seno…

Třiasedmdesátiletý herec se rozpovídal také o tom, proč se nikdy neoženil. „Byly případy, kdy se ke svatbě schylovalo, ale pak jsme si to vždy rozmysleli. Nahradil mě ale můj bratr, který má tři dcery,“ řekl CNN Prima NEWS herec. Líto mu to ale prý není. Považuje se za věčné dítě.

Tagy: