Marta Jandová o svých macechách: Táta si vybírá dobrý ženský. Jedna je o 8 let mladší než já

Dcera slavného zpěváka Marta Jandová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka popsala, jak se seznámila se svým manželem Miroslavem Vernerem, se kterým tvoří pár už dlouhých 10 let. Promluvila také o partnerkách svého otce Petra Jandy a prozradila, jaký s nimi má vztah.

„Můj manžel je gynekolog. Spoustu lidí zajímá, jak jsme se seznámili. Ne, nebylo to při kontrole,“ začala s humorem Jandová. Dohromady je prý dala její druhá macecha – třetí žena jejího otce, Alice Jandová. „Pracovala v Podolí, kde on také pracoval. Říkala mi, že tam má pěkného mladého doktora, že je zrovna po rozchodu a že jí jednou při vyšetření řekl, že jsem mu sympatická a že by mě pozval na kafe,“ popsala 49letá zpěvačka.

„Tehdy jsem si říkala, že kdyby to rande nevyšlo, alespoň se ho zeptám, proč mě pořád bolí levý vaječník. Dala jsem mu svoje číslo, protože já mu volat nechtěla. On se s tím nemazal a rovnou mi zavolal. Šli jsme na víno. Vždycky jsem chodila s potetovanýma rockerama, měli dlouhý vlasy a byli drsňáci. A Mireček měl polotričko s límečkem a svetr přes ramena,“ vylíčila Jandová s tím, že po první lahvi vína mu řekla nejen, co ji trápí, ale dokonce mu prozradila i svá tajemství.

ČTĚTE TAKÉ: Intimnosti Kolečka a Vignerové. Novomanželé poprvé od svatby vyrazili do společnosti

Do oblíbeného pořadu kromě Marty dorazily také její dvě „macechy“, Alice a Martina. „Táta si asi vybírá dobrý ženský, mám s macechami nadstandardní vztah. Poslední dva měsíce se vídáme intenzivně, děláme společný projekt Jando.víc,“ chválí si Marta ženy svého otce.

O tom, že její otec má mladší přítelkyni, než je ona sama, neměla dlouho tušení. „V tu dobu jsem žila v Německu. Řekla jsem tátovi, že přijedu, ale on na to asi zapomněl. Zvonila jsem, nic. Tak jsem si otevřela branku,“ vzpomínala Jandová na první setkání s Alicí. „Seděla jsem v křesle, a najednou tam byla nějaká další cizí ženská,“ vyprávěla Alice. „Tos tam byla poprvé? Tak já jsem tam byla aspoň víckrát, než jsem potkala Martu,“ bavila se Jandova předchozí žena Martina.

„Druhý den ráno mi Marta v kuchyni řekla: ‚Ty, Alice, kolik že ti je let?‘ Bylo mi osmnáct,“ smála se Alice. „A mně bylo šestadvacet. Nevadí. Je fakt, že jsem šla pak za tátou a zeptala se ho, jestli by třeba už nechtěl nějakou starší ženu. Nebo alespoň starší, než jsem já. Ale on mi řekl, že má mladý holky rád, protože ho udržujou mladého. On je vlastně vycucává,“ myslí si Marta.

Partnerky balil na písničky i zahradu

Že je na mladší, řekl také Alici. „Přiznal se mi, že nemá rád, když má žena závazky, protože se mu nemůže tolik věnovat. Myslel děti. Proto musel jít pořád do mladších a mladších,“ práskla na rockera Jandu jeho současná žena Alice.

„Mě balil na písničky. Řekl, že se potřebuje učit texty, že má koncert v Lucerně a potřebuje, aby ho někdo zkoušel. Tak abych s ním jela na chalupu. To byla jedna záminka. A pak, že mi musí ukázat zahradu. Takže první, co si pamatuju z našeho seznámení, tak je strom ginkgo biloba,“ smála se Martina Jandová.

Podobnou zkušenost měla také Alice. „Ten strom si pamatuju. Mě pozval na oběd do hotelu Sen. A tam křepelky, čtvery příbory. A já si říkala, kam jsem to vlezla. A pak mi řekl, že kousek bydlí, jestli se nechci podívat na zahradu. Ukazoval mi ginkgo bilobu, kterou před dvaceti lety ukazoval Martině,“ dodala pobaveně Alice.

„Ten strom tam furt je, možná byste ho měly pokácet, holky,“ poradila svým macechám Marta. Celý rozhovor sledujte v 7 pádech Honzy Dědka v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: