Sledujte další díl Show Jana Krause. Mezi hosty se objeví i hejtman Martin Kuba

Ve středu 9. října ve 21:40 odvysílá televize Prima další díl populární Show Jana Krause, ve kterém se tentokrát představí tři zajímaví hosté z naprosto odlišných profesí. Těšit se můžete na hejtmana Jihočeského kraje Martina Kubu, herečku a zpěvačku Světlanu Nálepkovou a veterinářku Lýdii Sukovou.

Prvním hostem večera bude hejtman Jihočeského kraje Martin Kuba. V rozhovoru s Krausem prozradí, jak zvládal krizové situace, jako byly povodně, a co považuje za klíč k politickému úspěchu. „Všichni chtějí slyšet recept, ale ten zní: Mějte leadership, řekněte lidem, co budete dělat, vyhrajte,“ vysvětluje Kuba, který má za sebou fenomenální úspěch v nedávných krajských volbách.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Holubová musí na operaci. Lékaři u ní objevili nebezpečnou výduť aorty

Následně se diváci mohou těšit na Světlanu Nálepkovou, známou herečku a zpěvačku, která nyní objevuje nové životní obzory. Kromě své umělecké kariéry se totiž v poslední době věnuje koučování a osobnímu rozvoji. „Miluji extrémy, miluji dobrodružství a nemám ráda takové ty stojaté vody,“ říká Nálepková, která v rozhovoru otevře i téma svého vztahu k józe, buddhismu a ájurvédě.

Do třetice se na červenou pohovku posadí Lýdia Suková, veterinářka z děčínské zoologické zahrady, která se specializuje na terénní diagnostiku a ošetření koní. Suková má za sebou kariéru v mužském světě fyzicky náročného veterinářství a prozradí, jak se v této branži prosadila. „I mezi velkými zvířaty jsou simulanti, koním se třeba nechce makat,“ směje se Suková, která otevřeně mluví o náročnosti své profese i radostech, které jí přináší.

Show Jana Krause nabídne i tentokrát zajímavé a pestré rozhovory plné humoru, inspirace i překvapivých momentů. Nezapomeňte si naladit Primu ve středu 9. října ve 21:40.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rozmanitý Prima podzim přináší Kamarády, Hrdinu i Náhradníky. Diváci se dočkají mnoha novinek

Tagy:
Show Jana Krause Prima Pořady Světlana Nálepková Jan Kraus Martin Kuba Lýdia Suková