Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Co si myslí exministr Prymula o očkování proti COVID-19?

Roman Prymula v Partii

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Jak je to s vakcínou proti koronaviru a jak bude probíhat v Česku očkování? Sleduje rozhovor s Romanem Prymulou živě v Hlavních zprávách od 18.55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Vláda si představuje, že by se proočkovat v Česku měly až dvě třetiny populace. S masivní kampaní ale zatím nezačala. Vůbec první inzerát nabízející očkování zkritizoval premiér Andrej Babiš. Českou vládu předběhli dezinformátoři. Na sociálních sítích kolují informace o tom, jak je očkování škodlivé nebo nepotřebné. Co si o všem myslí exministr zdravotnictví Roman Prymula?

Plánujete, že se před Vánoci necháte zdarma otestovat antigenním testem a pak v klidu navštívíte rodiče a prarodiče? Možná budete mít smůlu. Nemocnice, které včera spustily registraci, totiž zaplavují žádosti. Tak například v Praze se termíny odběrů do 24. prosince naplnily během několika hodin.

Stále více Čechů si na Vánoce kupuje živý stromek v květináči. Takový smrček nebo jedlička neskončí po svátcích u popelnice, ale je možné jej zasadit třeba na zahradě. Má to ale svá úskalí, oproti řezanému stromku dostanete za stejnou cenu mnohem menší a starostí s ním bude mnohem víc.

Další program na CNN Prima NEWS:

Po proudu řek do moře (1) ve 20:15

Vydejte se spolu s tvůrci po proudu největších řek. Poznejte Mississippi, Dunaj, Amazonku, Mekong či Rýn.

K věci ve 21:15

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové s významnými postavami veřejného života.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: