Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Jak probíhá COVID-19 u Evy Perkausové?

Markéta Fialová a Roman Šebrle

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Sběrný dvůr v Jihlavě je v obležení věcí. Od začátku vládních opatření tam mnohonásobně přibylo objemného odpadu. Mnohem více odpadu sváží popeláři i z domácností. Mají jen obavu z případné nákazy koronavirem.

Lidé po prodělání COVID-19 by mohli získat průkaz, který by jim třeba usnadnil cestování. Podle ministra zdravotnictví Jana Blatného se na podobných průkazech domlouvají země Evropské unie a Česká republika se k iniciativě hlásí.

Živě z domácí izolace se přihlásí moderátorka Eva Perkausová, která popíše svůj aktuální stav a průběh nemoci COVID-19. Bude ji zpovídat její parťák, moderátor Roman Šebrle.

Pokud máte psychické problémy, které nedokážete sami zvládnout, nejspíš se budete ještě nějaký čas se svými pocity svěřovat odborníkům přes videokameru. Kvůli pandemii velká část psychologů nesmí běžně ordinovat. Počet jejich pacientů se právě kvůli viru letos zvýšil.

Další program na CNN Prima NEWS:

Tatra kolem světa 2 ve 20:15

Výpravě Tatra kolem světa 2 se po téměř třech měsících podařilo překročit turecké hranice. Namísto přesunu do Gruzie, kam měla kola Trajdy (T815) směřovat, se roztočila do Íránské islámské republiky. První noc s výhledem na bájnou horu Ararat se vryla do paměti všem zúčastněným, ale to, co následovalo následujícího rána, z paměti nevymaže nikdo z týmu TKS2.

KB Interview ve 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: