Koukalová už je zase Soukalová. Při představování se pletu, ale jsem zpátky ve hře

Moderátorka pořadu Showtime na CNN Prima NEWS a bývalá biatlonistka Gabriela Soukalová překvapila v pondělním Novém dni, když se u jejího křestního jména objevilo staronové příjmení. S ním se prý cítí, jako by se vrátila o několik let zpět. Co dále ještě moderátorka prozradila? Sledujte Showtime v pondělí od 19:55 na CNN Prima NEWS.

„Vrátila jsem se zpátky k původnímu příjmení, takže jsem zpátky ve hře,“ řekla Soukalová po vystoupení v Novém dni, kde zhodnotila celý uplynulý rok. Stále ale naráží na lehké komplikace. Asi dvakrát jsem se omylem představila starým jménem. Budu si zvykat ale rychle, přeci jen jde o jedno písmeno,“ řekla Soukalová.

Bývalá biatlonistka s novým příjmením prý tak trochu cestuje časem. „Mám pocit, že jsem se vrátila o pár let zpět, to je milý pocit, takový omlazující,“ vysvětlila Soukalová. Celé její vyjádření sledujte v pondělí od 19:55 v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

Soukalová o rozchodu s badmintonistou Petrem Koukalem informovala loni na začátku září, v té době už spolu ale několik měsíců nežili. „Žádost o rozvod je tak pouze ,formálním‘ krokem,“ uvedla tehdy bývalá biatlonistka. Půl roku poté představila veřejně svého nového přítele.

Tagy: