Spearsová opět šokuje: Líbala jsem se s Affleckem, zavzpomínala i na osudný večer

Dvaačtyřicetiletá zpěvačka Britney Spearsová šokovala fanoušky prohlášením, že prožila vášnivou chvilku s hercem Benem Affleckem. Na Instagramu se podělila o průběh večera, kdy mělo k intimnostem dojít.

Spearsová sdílela na sociální síti fotografii, na níž stojí vedle Afflecka a skladatelky Diane Warrenové. „Super fotka nás tří před lety. Je to tak úžasný herec,“ rozplývala se zpěvačka.

ČTĚTE TAKÉ: Anna je má vysněná role, říká Podzimková. Prozradila, kdy se chce po porodu vrátit k divadlu

Pak ale přidala pikantní historku: „Zapomněla jsem se zmínit, že jsem se s Benem líbala. Šílené je, že jsem na to úplně zapomněla. Kéž bych vám mohla vyprávět příběh, který se stal předtím. Ach bože, já jsem ale drbna."

Affleck se k tvrzení Spearsové zatím nevyjádřil, informoval deník Daily Mail. Nečekané odhalení však znovu vzbudilo zájem i o další milostné vzplanutí popové hvězdy.

Dramatický milostný život

Už dříve Spearsová šokovala tím, že ve svých pamětech The Woman in Me podrobně popisovala dramatický vztah s hercem Colinem Farrellem, který jí měl pomoci překonat bouřlivé období po rozchodu s Justinem Timberlakem.

Spearsová prozradila, že se s Farrellem seznámila během natáčení akčního thrilleru S.W.A.T. – Jednotka rychlého nasazení. A v roce 2002 je pak propojil jejich společný známý. Podle zpěvačky jejich vztah rychle přerostl ve „dvoutýdenní rvačku“, která se vyznačovala intenzivní fyzickou přitažlivostí a vášnivými schůzkami.

V roce 2003 se zúčastnila i premiéry Farrellova filmu Rekrut. Vztahu s ním tehdy nepřikládala nijak větší váhu a považovala to spíše za lehký flirt. Když však Farrell novinářům na premiéře řekl, že spolu pár netvoří a jsou pouze přátelé, Spearsovou to zklamalo, napsal web Entertainment Tonight.

V další části pamětí popisuje i rozchod s Timberlakem, který jejich tříletý vztah ukončil skrze textovou zprávu. Cítila se prý zničená, když ji média po písni Cry Me a River, kterou zpěvák po jejich rozchodu napsal, označovala za lamačku srdcí. V písni Timberlake totiž naznačoval, že mu byla Spearsová nevěrná.

To v knize také přiznala a prozradila, že se tehdy „muchlovala“ s tanečníkem Wadem Robsonem. Obvinila však Timberlaka, že ani on nebyl bez viny a měl jí být nevěrný s nejmenovanou celebritou.

V pamětech také vzpomíná na potrat, na který šla poté, co s Timberlakem otěhotněla.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Velká zkouška Mišíkova vztahu s dcerou Kubelkové. Pomáhám jí, ale jsem analfabet, řekl

Tagy: