Anna je má vysněná role, říká Podzimková. Prozradila, kdy se chce po porodu vrátit k divadlu

Herečka Eva Podzimková v oblíbené talkshow Show Jana Krause promluvila o seriálu Sedm schodů k moci, kde ztvárňuje postavu Anny. Těhotná herečka řekla, jak má naplánovaný porod a kdy by se poté mohla vrátit k divadlu.

Středečním hostem v pořadu Show Jana Krause bude herečka Eva Podzimková, dříve Josefíková, jejíž strmý kariérní vzestup v roli ctižádostivé Anny v osmidílném seriálu Sedm schodů k moci můžete aktuálně sledovat na TV Prima. „Na seriál máme dobré reakce,“ libuje si Eva. „Jsem šťastná, že se to divákům líbí a že nám přibývají. Pro mě to byla asi taková splněná vysněná role,“ svěřila se. Hrát jen hodné postavy by jí prý připadalo nudné, zatímco tady je její role s každým dalším zdolaným schodem stále zajímavější.

ČTĚTE TAKÉ: Jedno šestinedělí končí, další začíná. Vojtek ukázal syna Vincenta, mluví o „konci kariéry“

Alternativní porod odmítá

Podzimková se nyní připravuje především na roli dvojnásobné maminky. „Jsem ve třetím trimestru neboli v sedmém měsíci, tak mě prosím moc nerozesmívejte,“ řekla s úsměvem Janu Krausovi a prozradila, že se nechystá na žádný alternativní porod. „Jedno dítě v porodnici rozené už máme, takže to nebudeme měnit,“ vysvětlila.

Své divadelní role pomalu předává alternujícím herečkám. „Kdy se herečka vrátí do divadla, je velice individuální. Já jsem se vracela do divadla, když byly dceři asi tři měsíce, na takové krátké návštěvy, které potěšily. A teď si asi nechám trochu víc času,“ svěřila se. „Ale uvidíme, jak to budeme zvládat doma ve čtyřech. Člověk totiž nemůže počítat s tím, že všechny ty procesy budou stejné jako u prvního dítěte. Třeba naše dcera spinkala hezky, nové miminko možná nebude,“ doplnila.

Během rozhovoru uvedla, že žije se svojí rodinou – manželem scenáristou Matějem Podzimkem a dvouletou dcerou Lotou – ve městě ve čtvrtém patře činžovního domu bez výtahu. Protože ví, co obnáší život s malým dítětem ve městě, jí připadá hezké žít na kraji města, kde stačí otevřít dveře a vypustit dítě do zahrady.

Ve volných chvílích prý v televizi vyhledává hlavně programy pro uvolnění a potěšení. „Už je těžké se pustit do sledování nějakého seriálu, který má osm sérií po deseti dílech a jeden díl má hodinu. Do toho už se vůbec nepouštím. Dívám se teď na takové mikrodokumenty,“ nastínila.

Co dalšího na sebe Podzimková prozradí, sledujte už ve středu 7. února v pořadu Show Jana Krause, který začíná ve 21:40 na Primě. Dalšími hosty budou herec Robert Mikluš a kaskadérka Hana Dvorská.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Perkausová o nevšedních jménech synů. První bylo jasné hned, druhé až v noc porodu

Tagy: