Překvapivé odhalení. Britney Spearsová byla těhotná s Timberlakem, ale musela na potrat

Zpěvačka Britney Spearsová ve své nové autobiografii odhaluje veřejnosti bolestivý zážitek, který držela pod pokličkou dlouhých dvacet let. Popová ikona se v knize, kterou má k dispozici magazín People, svěřila, že během vztahu s kolegou z hudební branže Justinem Timberlakem otěhotněla. Musela však podstoupit potrat, protože její tehdejší partner nebyl připraven na otcovství. Spearsová přiznala, že dosud je to pro ni jedno z nejbolestivějších témat.

Britney Spearsová se rozhodla podělit o svůj zážitek z doby, kdy tvořila pár se zpěvákem Justinem Timberlakem. Až do současné doby nikdo netušil, že Spearsová s bývalým členem chlapecké kapely 'N Sync tehdy otěhotněla.

ČTĚTE TAKÉ: Šok i zlomené srdce. Will Smith reagoval na překvapivou knihu manželky, s níž žije v odloučení

Spearsová chtěla s Timberlakem rodinu

Pro princeznu popu to byla radostná zpráva, to stejné se ovšem podle jejích slov nedalo říct i o Timberlakeovi. „Bylo to překvapení, ale pro mě to nebyla tragédie,“ cituje slova zpěvačky magazín People.

Se zpěvákem si Spearsová malovala růžovou budoucnost, plánovala s ním totiž mít děti. „Strašně moc jsem Justina milovala. Vždy jsem předpokládala, že spolu jednou založíme rodinu. Tohle by bylo ale mnohem dříve, než jsem očekávala,“ napsala ve svých memoárech nazvaných The Woman in Me, které půjdou do prodeje už 24. října.

Kvůli Timberlakeovi musela na potrat

Její tehdejší přítel, kterému bylo tou dobou osmnáct let, stejné nadšení jako ona nesdílel. „Justin z mého těhotenství vůbec šťastný nebyl. Řekl, že nejsme připravení mít v našich životech dítě, že prý jsme moc mladí,“ vzpomínala ve své knize Spearsová, které je dnes už jednačtyřicet let.

„Kdyby to bylo jen na mně, nikdy bych takové rozhodnutí neučinila. Justin si byl natolik jistý, že nechce být otcem,“ napsala. „Dodnes je to jeden z nejbolestivějších momentů, který jsem kdy zažila,“ přiznala zpěvačka známá pro hity, jako jsou například Baby One More Time nebo Toxic.

V memoárech muzikantka zavzpomínala také na jejich první setkání. Bylo jí teprve jedenáct let, seznámili se při natáčení Mickeyho klubíku a první polibek proběhl, když hráli hru pravda nebo úkol.

Spearsové bylo pouhých sedmnáct let, když začala v roce 1999 randit s Timberlakem, připomněl server NBC News. Pár tvořili až do roku 2002. Tři roky po jejich rozchodu se Spearsová stala matkou. Společně s manželem Kevinem Federlinem na svět přivedla syna Seana Prestona, o rok později pak porodila druhého syna Jaydena Jamesa.

Odhalení Britney Spearsové přichází poté, kdy byla třináct let podrobena opatrovnickému režimu. Fanoušci a aktivisté podporovali hnutí #FreeBritney, usilující o ukončení právní kontroly nad jejím životem. V listopadu roku 2021 bylo opatrovnictví zrušeno a Spearsová tak mohla konečně opět zase rozhodovat sama za sebe. Minulý rok v červnu se zpěvačka provdala za partnera Sama Asghariho. Láskyplný vztah jim ale dlouho nevydržel a po čtrnácti měsících manželství podal fitness trenér žádost o rozvod.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ewa Farna ohromila velkolepou show. Během dne jsem brečela asi pětkrát, přiznala zpěvačka

Tagy: