Strhující detektivní love story pokračuje. Prima uvede druhou sérii seriálu Zákony vlka

Prima uvede druhou sérii seriálu Zákony vlka.

Premiéra 2. řady seriálu Zákony vlka v sobotu ve 20.15 na Primě

Televize Prima uvede druhou premiérovou řadu úspěšné detektivní love story Zákony vlka se Stanislavem Majerem a Lindou Rybovou v hlavních rolích. Hereckou posilou nové série je Martin Finger v roli doktora Váchy. Osm nových epizod autorů Roberta Geislera a Gabriely Erleové opět zrežíroval Marek Najbrt. Zákony vlka 2 nabídne Prima divákům už tuto sobotu 16. září ve 20:15. S týdenním předstihem mohou seriál sledovat i uživatelé prima+.

Detektivní seriál Zákony vlka, který televize Prima s úspěchem uvedla letos na jaře, má osmidílné pokračování. Nové díly, jež na pozadí osmi kriminálních příběhů vypráví love story bývalého zloděje Roberta (Stanislav Majer) a jeho osudové lásky Sáry (Linda Rybová), přímo navazují na první sérii.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Festival Serial Killer uvede nový seriál Primy či Hřebejkova Vítěze. Pronikne i do ulic Brna

„Propuštěný trestanec a nájemný zloděj Robert Černý, který se v první sérii vydával za policistu Šimona Wilka, musel kvůli vývoji událostí opustit Smrkovec a nějaký čas se skrývat. Nyní se vrací zpět v souvislosti s krádeží vzácných křesťanských relikvií, ze které je podezřelý, a také proto, aby uzavřel svoji temnou minulost, protože stále platí, že staré hříchy mají dlouhé prsty...,“ přibližuje příběh druhé řady seriálu jeho spoluautorka a producentka Gabriela Erleová.

Skupina Prima si od uvedení druhé série slibuje navázání na úspěch té první. „Rozhodli jsme se divákům na podzim nabídnout ještě více prémiového obsahu a na sobotní prime time nasazujeme druhou řadu oblíbeného seriálu Zákony vlka, který na jaře letošního roku sledoval v průměru milion diváků. Nové díly přinesou rozuzlení love story ústředních postav, ale i osm skvěle vystavěných kriminálních případů,“ říká generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

Zatímco první série se odehrávala v letních měsících, nové díly se natáčely v tuhé zimě a autoři opět využili reálných prostředí a divoké přírody. „Zimu zvládám dobře, koupil jsem si kvalitní termoprádlo. Největší mrazy jsme zažili na začátku natáčení. Pro mě je ale možná horší horko, před ním neutečete, v zimě se dá zahřát,“ vzpomíná na natáčení Stanislav Majer, který do druhé řady seriálu vstoupil bez váhání.

„Ohlasy na první sérii byly dobré, čísla mluvila pozitivně a mojí mamince se to líbí, což považuji za bernou minci,“ říká s úsměvem Majer a poodhaluje příběh své postavy v nových dílech: „Robert se vrací do Smrkovce hlavně proto, že Sára a její rodina je v ohrožení a on má dojem, že jí má být nablízku a zachraňovat ji. Jejich vztah se prohlubuje. Hlavním motivem bude stejně jako v první sérii hledání brože. Kde nakonec skončí, to už se musí divák dozvědět z příběhu,“ dodává Majer.

Majerova seriálová partnerka Linda Rybová má na natáčení druhé série Zákonů vlka trošku jiné vzpomínky. „Byla strašná zima. Jsem hrozně zimomřivá. První dny byly šílené, točili jsme hodně v exteriérech, zima byla brutální, i když jsem na sobě měla pět termoprádel a tisíc svetrů,“ říká s trochou nadsázky. Jako ostřejší hodnotí i děj druhé série. „Staré zločiny se vracejí na plné čáře a pro moji postavu Sáry to budou komplikované chvíle. Manžela má ve vězení, Robert se vrací, chvíli spolu jsou, chvíli ne. Nebude to jednoduchá love story,“ naznačuje herečka.

V dalších rolích se opět objeví Jan Vondráček, Kristýna Frejová, Martin Donutil, Václav Marhold, Kryštof Rímský, Tomáš Jeřábek, Josef Polášek a nově i Martin Finger v roli doktora Váchy. V klíčových rolích místních policistů Bureše a Žáčkové diváci uvidí Jana Novotného a Terezu Švejdovou.

Skupina Prima nabídne Zákony vlka 2 také na své streamovací platformě prima+. V den televizního uvedení, 16. září, budou uživatelé moci zhlédnout první dva díly, po jednom pak další sobotu, čímž oproti televizním divákům dostanou týdenní náskok v příběhu. O romantický příběh Eliška a Damián diváci nepřijdou, nově jej mohou na hlavní stanici Prima sledovat v pondělí večer.

Tagy:
Stanislav Majer seriál Martin Finger TV Prima Kristýna Frejová Linda Rybová Martin Donutil Tomáš Jeřábek Jan Vondráček Jan Novotný Zákony vlka Marek Najbrt Robert Geisler