Přísně utajená tenisová svatba: Petra Kvitová si vzala svého trenéra, nechyběli slavní hosté

Dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová se ve svých třiatřiceti letech vdala. Své „ano“ řekla dlouholetému trenérovi Jiřímu Vaňkovi. Informaci o tajném obřadu na statku Oblík přinesl web eXtra.cz. Pár se zasnoubil minulý rok během anglického grandslamu.

Zásnuby proběhly minulý rok v létě v průběhu travnatého grandslamu, píše web eXtra.cz. „Wimbledon je pro mě hrozně speciální a řekla jsem tady ano,“ napsala zamilovaná Kvitová tehdy na Instagram. V dubnu letošního roku potvrdila přípravy na veselku. „To víte, že se těším na svatbu. Už se to blíží,“ uvedla na jaře pro Blesk.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Stopka pro ruskou tenistku Zvonarevovou. Polsko ji nepustilo do země, měla hrát ve Varšavě

Mezi hosty utajovaného obřadu nechyběly podle webu ani další hvězdy. Velkého dne tenisové šampionky se měl zúčastnit například uznávaný fyzioterapeut Pavel Kolář nebo čerstvá vítězka wimbledonské čtyřhry a bývalá spoluhráčka Kvitové z Fed Cupu Barbora Strýcová.

Vaněk aktuálně osmou hráčku světového tenisového žebříčku trénuje od roku 2016. Dvojice začala tvořit pár o pět let později. „Tak dlouho nás všichni dávali dohromady, až se z nás stal pár,“ uvedla  Kvitová. Kouč se ženil podruhé. Z předchozího svazku s někdejší tenistkou Markétou Kochtovou má dva syny.

Svatba se konala necelý týden po skončení Wimbledonu, v němž tentokrát Kvitová skončila v osmifinále po jasné porážce 0:6, 3:6 s Tunisankou Uns Džábirovou, která došla až do finále. V něm nestačila na Markétu Vondroušovou.

Jako vdaná paní se Kvitová poprvé představí na amerických betonech. Od 7. srpna by měla vítězka 31 turnajů WTA hrát v Montrealu, poté v Cincinnati a na US Open.

Podívejte se, jak se Kvitová loni na svatbu chystala:

Tagy:
svatba Petra Kvitová Wimbledon trenér Jiří Vaněk Wimbledon Oblík trenér Vaněk