Tlusťoch umře a pose*e se, řekl o umírajícím Maradonovi jeho lékař. Argentina je v šoku

Diego Maradona

Drsné výroky, které šokovaly nejenom Argentinu. Na veřejnost prosákly telefonáty osobního lékaře zemřelého Diega Maradony. Ty byly těsně před smrtí fotbalového génia plné urážek a vulgarit nejen proti němu, ale i jeho rodině.

Leopoldo Luque je bývalý Maradonův osobní lékař a po listopadové náročné operaci i národní hrdina. Jenomže nahrávky Luqueho telefonátů s psychiatričkou Agustinou Cosachovovou a jeho vulgární vyjadřování o fotbalové superstar z něj nyní udělaly veřejného nepřítele. „Jsem na dálnici, vypadá to, že je mrtvý. Vsadím se, že jo… Vypadá to, že měl infarkt a teď umře a posere se, tlusťoch,“ měl doslova říct Luque.

Urážky na adresu umírajícího Maradony šokovaly i jednu z jeho dcer. „Zvracela jsem z toho. Doufám, že bůh zajistí spravedlnost pro všechny, kteří za to mají zaplatit,“ napsala na Instagramu Dalma Maradonová.

Luque vulgárně zaútočil i na Dalminu mladší sestru Janu. „Jana je k***a, chce ho nechat hospitalizovat,“ řekl podle nahrávek. Zaráží i lékařovo chování v posledních minutách života sportovní legendy. „Tlustý muž umírá, zdá se, že přestal dýchat, jdu tam,“ reagoval Luque v momentě, kdy se dozvěděl o skonu argentinské fotbalové legendy.

I na základě nahrávek vyšetřuje v souvislosti s úmrtím šedesátiletého Diega Maradony právě neurologa Leopolda Luqueho argentinská policie. Lékař čelí podezření ze zabití z nedbalosti.

Tagy: