Tragická nehoda u Ohrad: 17letý řidič vyletěl při havárii z auta na pole, byl na místě mrtev

Sedmnáctiletý řidič ve středu nepřežil autonehodu poblíž Dunajské Stredy na Slovensku. Při přejíždění nepřizpůsobil rychlost zatáčce, sjel z vozovky a jeho auto se několikrát převrátilo. Mladík skončil mimo vozidlo v blízkém poli. Informaci zveřejnila slovenská policie na Facebooku.

Ačkoli řidič vlastnil platný řidičský průkaz, bez patřičného doprovodu neměl sám na vozovce co dělat. „Vlastníci řidičského oprávnění skupiny B mladší 18 let smějí do dovršení dospělosti, nejméně však tři měsíce, řídit auto jen v doprovodu spolujezdce, který má platný řidičský průkaz, a to nejméně 10 let a je zapsán v oficiálním záznamu,“ napsala policie na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Zvrat v případu zavražděné házenkářky zabalené do igelitu. Policie obvinila podezřelého

Krátce po nehodě měli místem projíždět pracovníci rychlé záchranné služby, kteří byli zrovna mimo službu. Ačkoli okamžitě zastavili a poskytli mladíkovi první pomoc, svým zraněním nakonec podlehl.

OBROVSKÁ TRAGÉDIA PRI DUNAJ. STREDE PRI NEHODE ZOMREL LEN 17 R. CHLAPEC 🚨 Dopravní policajti boli pred polnocou vyslaní...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, July 25, 2024

Policisté podle deníku Nový Čas momentálně vyšetřují okolnosti, kvůli kterým k nehodě došlo. Řidiči odebrali krev, aby zjistili, zda nebyl pod vlivem návykových látek.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Šílená nehoda zachycená na video. Auto ve Wisconsinu vletělo na chodník a jen těsně minulo dva chodce

Tagy:
policie Slovensko dopravní nehoda Facebook řidičský průkaz trestná činnost, právo a spravedlnost katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda