Smrt dětské hvězdy ze seriálu Alf: Našli ho v autě se psem. Rodina zmínila hororovou teorii

Herec Benji Gregory, který nejvíce proslul rolí Briana Tannera v populárním televizním seriálu Alf, byl společně se svým psem nalezen mrtvý v autě na parkovišti v Arizoně. Zprávu na Facebooku potvrdila jeho sestra Rebecca. Bylo mu 46 let. Rodina nastínila, že mohl usnout v autě a zemřít v důsledku letního žáru, který panuje v Arizoně. To spojuje se spánkovou poruchou, kterou trpěl.

„Můj bratr Ben byl nalezen ve svém autě spolu se svým milovaným služebním psem Hansem. Zemřeli 13. června,“ oznámila ve středu jeho sestra na Facebooku.

It is with a heavy heart my family has suffered a loss way too early. Ben was a great Son, Brother and Uncle. He was...

Posted by Rebecca Hertzberg-Pfaffinger on Wednesday, July 10, 2024

„Moje rodina utrpěla předčasnou ztrátu. Ben byl skvělý syn, bratr a strýc. Byla s ním legrace a často nás rozesmál. Když se probírám jeho věcmi, tak chvílemi propukám v pláč, pak se zase směji jeho videím nebo poznámkám,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: Těžké chvíle herce Boba Klepla. Přišel o svou milovanou maminku, poslední roky s ní bydlel

Úřad soudního lékaře okresu Maricopa sice smrt potvrdil, ale příčinu nezmínil, píše web TMZ. Jeho blízcí se domnívají, že v ten den jel do banky uložit zbytkové šeky, usnul v autě a zemřel v důsledku intenzivních letních veder, která v Arizoně panují. Rebecca pro web TMZ tuto teorii vysvětlila tím, že její bratr trpěl bipolární poruchou, depresí a poruchou spánku, takže klidně celé dny nezamhouřil oči.

Gregory se nejvíce proslavil rolí nejmladšího člena rodiny Tannerových, kteří si do svého domu přivedli mimozemšťana Alfa. Seriál byl velmi populární a tato role mu přinesla velkou slávu.

Kromě Alfa se Benji objevil také v několika dalších televizních seriálech a filmech, jako například v seriálu A-Team či Neuvěřitelné příběhy. Uplatnil se také v dabingu.

Postupně se Gregory z hereckého světa stáhl a začal se věnovat jiným zájmům. Mimo jiné působil u amerického námořnictva. V roce 2003 vstoupil do armády a po absolvování studia se stal leteckým důstojníkem se specializací na meteorologii a oceánografii. Své odborné znalosti využíval k poskytování předpovědí a varování pro leteckou a námořní bezpečnost, připomíná deník Variety.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vary jsou chrám filmu. Bartoška mi splnil sen, říká v exkluzivním rozhovoru hvězdný Brühl

Tagy:
auto služební pes úmrtí Alf Benji Gregory sitkom úpal