Muž v Anglii měl ubodat manželku, která vezla dítě v kočárku. Jeho útěk zachytily kamery

Podezřelý z vraždy Habibur Masum

Muž ubodal svou ženu a prchá z místa činu

V anglickém Bradfordu došlo k rodinné tragédii. Mladou maminku měl ubodat její manžel, když se vydala s dítětem v kočárku na nákup. Policii se po několika dnech podařilo podezřelého dopadnout, informoval web Sky News.

Sedmadvacetiletá Kulsuma Akterová nepřežila útok, k němuž došlo poté, co se vydala s kočárkem na nákup. Policie z vraždy viní jejího manžela z dohodnutého sňatku, dítě je v pořádku, informoval web Sky News.

ČTĚTE TAKÉ: Matka rdousila, bila a topila pětitýdenního syna. Za vraždu si odsedí 18 let, potvrdil soud

K dopadení podezřelého přispěly zejména záznamy z bezpečnostních kamer. Na nich je vidět, jak pětadvacetiletý Habibura Masuma odchází z místa činu na autobus. Detektivové ho po několika dnech od útoku zatkli v Aylesbury v hrabství Buckinghamshire, popsal zpravodajský web BBC.

„Kamarád byl přímo na místě u neštěstí. Je z toho v šoku, jako my všichni,“ sdělil médiu bratranec zavražděné. Svou sestřenici popsal jako starostlivou a skromnou. „Chceme spravedlnost, nic jiného,“ dodal.

Policie v pondělí uvedla, že v Cheshire zatkla také 23letého muže, který měl Masumovi napomáhat.

Podezřelý se již v minulosti dostal do křížku se zákonem. V listopadu loňského roku stanul před soudem kvůli obvinění z vyhrožování a napadení nyní již zesnulé Akterové. Celý incident tehdy popřel a později byl propuštěn na kauci.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vražda na Chrudimsku

Tagy:
policie vražda ubodání kočárek bezpečnostní kamera Bradford Buckinghamshire