V každém vztahu to musí skřípat, a kdo říká, že ne, kecá, tvrdí hudebníci ze Slzy

členy jsou zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil.

Kluci ze skupiny Slza jsou po osmi letech sladěni nejen hudebně

Hudebníci ze skupiny Slza jsou po osmi letech sladění nejen hudebně, ale tak nějak ve všem. Řešili spolu například i to, co si ráno vezmou na sebe.

Černá a bílá barva. Klasika, kterou, jak se říká, nikdy nic nezkazíte. Proto tuto dvoubarevnost zvolili hudebníci z kapely Slza už před lety jako koncept k desce. A vydrželo jim to dosud – jak na pódiu, tak i v soukromí.

„Dřív jsme si ráno před koncertem s Lukášem poslali fotku s tím, co si bere každý na sebe. Teď už na to nějak kašlem a vždycky to nějak dopadne. Většinou naštěstí dobře,“ uvedl zpěvák Petr Lexa.

Jeho kolega a kytarista Lukáš Bundil s sebou ale pro jistotu vždycky bere dva outfity. „Je mi zkrátka blbý posílat mu ráno SMS a ptát se ho, co si teda bere na sebe. To přece dělají holky,“ přiznal Bundil.

Přestože se jejich outfity skládají jen ze dvou základních barev, občas jim to dává zabrat. „Nedokážu si představit, že bych měl barvu navíc. Mám poskládané outfity a nejsem ani tak schopný je dát dohromady. Představa, že mám jakoukoliv barvu navíc, by mě úplně zabila,“ doplnil hudebník.

V každém vztahu to musí skřípat

Popovou hudební skupinu založili hudebníci v roce 2014 a od té doby získali i řadu ocenění. Na podzim se chystají vydat novou písničku, která pro ně možná bude malým dodatečným dárkem. Petr totiž nedávno oslavil 30. a Lukáš 35. narozeniny.

Společně toho už zažili hodně – řadu hudebních úspěchů i drobných rozporů mezi sebou. „V každém vztahu to musí skřípat. Kdyby se někdo tvářil, že je všechno dokonalé, tak by kecal,“ okomentoval to Lexa. Podle jeho kolegy Bundila je základem dobrého vztahu fakt, že si lidé musí umět všechno vyříkat. „Ať to nehnije ve vzduchu,“ doplnil kytarista.

Podle Lexy však říká jeho dlouholetý kolega do očí možná víc, než by měl. „Říkám víc, ale beru to jako svůj způsob humoru,“ přiznal Bundil. „No a já jsem pravý opak. Cítím hroznou úzkost, když Lukáš takhle něco řekne. Ve mně se úplně všechno sevře. Nemám rád trapnohumor a ani nechci být jeho součástí,“ uvedl Lexa.

Tagy: