Vážná nehoda u Chomutova: Srážka dvou aut zastavila tah na Německo. Tvořily se dlouhé kolony

Vážná nehoda zablokovala silnici I/7 před Křimovem na Chomutovsku. V sobotu po třetí hodině odpoledne o tom informovala agentura AKTU.cz a zprávu potvrdila policie na sociálních sítích. Tah na Německo byl několik desítek minut uzavřen a tvořily se dlouhé kolony. Policisté o půl páté odpoledne informovali na síti X, že je silnice po odklízení následků nehody opět průjezdná. Jedná se o druhou nehodu v oblasti za tento týden.

„Silnice I/7 z Chomutova na SRN, 88. km u obce Křimov, je uzavřena z důvodu nehody dvou osobních vozidel,“ uvedla policie na síti X okolo půl čtvrté odpoledne. Na místě se tvořily dlouhé kolony, dodala agentura AKTU.cz. O hodinu později byl úsek zprovozněn.

ČTĚTE TAKÉ: Čelní srážka, havárie a několik zraněných. Nehody napříč Českem zaměstnaly hasiče

Na silnici u Křimova na Chomutovsku už tento týden vyhasl jeden život. Smrtelná nehoda se stala v úterý odpoledne. Při havárii pravděpodobně sehrála roli velmi špatná viditelnost z důvodu husté mlhy. Informovala o tom mluvčí chomutovských policistů Miroslava Glogovská.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Autobus plný mladých fotbalistů pohltily plameny. Katastrofa, líčí klub z Jesenicka

Tagy:
Německo silnice dopravní nehoda okres Chomutov katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události silniční nehoda