Čelní srážka, havárie a několik zraněných. Hasiče zaměstnaly nehody napříč Českem

V sobotu dopoledne vyjížděli záchranáři k čelnímu střetu dvou osobních aut. K nehodě došlo v Benešově. Na místě byly zraněné osoby, které byly předány do péče Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje. K další nehodě, tentokrát ve Zdislavicích, došlo kolem poledne, obešla se však bez zranění. Dopoledne do akce vyjeli také hasiči z Libereckého kraje, a to ke střetu dvou osobních aut. Tři lidé se zranili. O nehodách hasiči informovali na sociálních sítích.

„Profesionální hasiči z Benešova zasahují u čelního střetu dvou osobních vozidel. Zraněné osoby předány do péče záchranářů,“ informovali po 11. hodině hasiči.

Ve Středočeském kraji, konkrétně ve Zdislavicích, profesionální hasiči ze stanice Vlašim a dobrovolní hasiči jednotky Zdislavice před polednem zasahovali u další dopravní nehody, které se účastnila dvě osobní vozidla. „Nehoda se obešla bez zranění,“ uvedli záchranáři na sociálních sítích.

Do akce vyjížděli v sobotu kolem poledne také hasiči z Libereckého kraje. „Zasahujeme u dopravní nehody dvou osobních automobilů na Jiráskově nábřeží v Železném Brodu. Provedli jsme protipožární opatření a spolupracovali jsme se zdravotníky na poskytování první předlékařské pomoci třem zraněným osobám. Z toho dvě byly transportovány ZZS do zdravotnického zařízení,“ uvedli.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Drsné záběry. Řidič v osobním autě „vlétl“ mezi zasahující hasiče, vyvázli zázrakem

Tagy: