Velký návrat na scénu: Ilona Csáková vydala nový videoklip, pracovala na něm s Noidem

Ilona Csáková má nový klip.

Ilona Csáková má nový klip

Oblíbená zpěvačka Ilona Csáková se ve velkém vrací na scénu. Ve středu měl premiéru její videoklip k písni Afrodiziaka, na němž spolupracovala s Václavem Noidem Bártou.

Nová píseň Csákové je o lásce. To je podle jejích slov důvod, proč videoklip vychází právě na prvního máje. Režie se ujal Václav Noid Bárta. „Myslím si, že jsme natočili moc hezké obrázky. Spolupráce byla příjemná. Šlo nám to jako po másle, rozuměli jsme si,“ pochvalovala si zpěvačka pro CNN Prima NEWS. „Oslovila jsem ho s tím, že využiji tu jeho renesanční povahu.“

ČTĚTE TAKÉ: Penk: Kdyby jí Gott zvedl telefon, mohla Iveta Bartošová žít. Smrt na kolejích nebyla náhoda

I pro Noida prý byla spolupráce radost. „Je to krásná ženská, navíc se s ní velmi dobře spolupracuje. Je profesionál a pětadvacetiletá kariéra je vidět. Jak se umí hýbat, tvářit na kameru. Prostě je to velká radost,“ nešetřil chválou.

Píseň Afrodiziaka mají na svědomí dva členové skupiny No Name Roman Timko a Zoli Sallai. „Pro mě je to velká čest věnovat skladbu takové divě, která má sametový hlas vysokého kalibru,“ řekl Sallai pro CNN Prima NEWS. „Je to skvělá umělkyně. Jsme poctěni, že píseň vzala za svou,“ doplnil Timko.

I Afrodiziaka zazní během chystané Tornero tour, kterou Ilona odstartuje v říjnu v den svých narozenin. „Nikdy jsem ze scény úplně neodešla, i když to zní dobře, Tornero – italsky vrátím se,“ dodala zpěvačka.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Bylo toho moc. David Koller promluvil o odchodu z Lucie i plánech do budoucna

Tagy: