Brutální vražda na Děčínsku: Syn měl svého otčíma ubodat nožem

Syn měl na Děčínsku svého otčíma ubodat nožem.

Vražda otčíma na Děčínsku

Kriminalisté od čtvrteční noci vyšetřují vraždu v Jiříkově na Děčínsku. V domě u náměstí tam měl podle informací CNN Prima NEWS syn zavraždit svého otčíma. Činu měla předcházet narozeninová oslava, během níž se ale strhla hádka, která vyústila v hrůzný akt.

„V souvislosti s tímto incidentem policisté zadrželi jednu osobu. Ke zjištění příčiny úmrtí oběti byla nařízena soudní pitva. Okolnosti samotné události jsou předmětem dalšího prověřování, a tudíž nelze v tuto chvíli sdělit bližší informace,“ uvedl mluvčí krajské policie Kamil Marek.

ČTĚTE TAKÉ: Čech měl ve Vídni umlátit židlí svého kolegu. Zadržela ho speciální zásahová jednotka

Informaci policie potvrdila i v příspěvku na síti X. Syn měl svého otčíma podle informací CNN Prima NEWS ubodat nožem, činu měla předcházet narozeninová oslava.

„Policejní vyšetřovatel obvinil 21letého muže ze zvlášť závažného zločinu vraždy a bude podán podnět k jeho vzetí do vazby. V případě soudem uznané viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody až do výše 18 let,“ dodal Marek.

Do čtvrti Starý Jiříkov vyjeli ve čtvrtek krátce po desáté hodině večer i záchranáři. „Na místě byla osoba bez známek života,“ řekl mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Tajně natáčel kolegy i děti ve sprše. Policista od Komorouse pak pracoval ve škole

Tagy:
policie vražda Ústecký kraj trestná činnost Jiříkov Policie České republiky okres Děčín trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva vyšetřování trestné činnosti