Dva mrtví po střelbě v Klánovicích. Jedna oběť má být nezletilá, případ popsala svědkyně

Policisté nalezli v Klánovickém lese dvě mrtvá těla (15. 12. 2023).

Dva mrtví v Klánovicích

Policie vyšetřuje úmrtí dvou lidí v pražských Klánovicích. Případ v pátek kolem 15:00 nahlásila svědkyně, která slyšela střelbu, uvedl mluvčí pražské policie Jan Rybanský. Okolnosti tragédie kriminalisté vyšetřují. Podle deníku iDNES.cz by mělo jednou z obětí být dítě v kočárku.

„Oznamovatelka nám sdělila, že slyšela několik výstřelů,“ uvedl mluvčí Rybanský. Vyslaná policejní hlídka nalezla na místě dva lidi bez známek života. Policisté nalezli těla v lese, kde stále zajišťují stopy, popsal z místa reportér CNN Prima NEWS Jaroslav Kasnar.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chlapce se pokusil upálit, holčičky znásilnil. Nejsem vyšinutej psychopat, hájil se u soudu

V okolí místa činu jsou i policisté s dlouhými zbraněmi, podle policejního mluvčího jde v podobných případech o běžnou praxi. Nad Klánovickým lesem také kroužil policejní vrtulník. Podle informací iDNES jsou oběťmi dospělá osoba a dítě v kočárku.

Bližší informace policie k případu zatím nezveřejnila. „Jsme na místě, jak kriminalisté, tak další složky, a zjišťujeme okolnosti celé události,“ uvedl Rybanský. Mluvčí neměl žádnou informaci o tom, že by v souvislosti s případem hrozilo nebezpečí veřejnosti. Vyšetřování je zatím na začátku, policie proto nemůže vyloučit například ani možnost, že by šlo o vraždu a sebevraždu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Krvavé manželské drama. Editu pobodal její muž. Číhal na ni s nožem ve skříni, líčí soused

Tagy: