Meghan v převleku? Takhle vypadám pořád, směje se hudebník, kterého si lidé pletli s vévodkyní

Host na korunovaci britského krále Karla III., který byl doteď označován jako Meghan v převleku, se konečně vyjádřil. Devětasedmdesátiletý sir Karl Jenkins zveřejnil na sociální síti TikTok video, ve kterém pobaveně vypráví o své účasti na korunovaci a zájmu, který jeho osoba vzbudila. Informoval o tom britský deník The Independent.

Velšský hudební skladatel Karl Jenkins byl na korunovaci pozván, jelikož na akci zazněla i jeho skladba „Crossing the Stone“ vycházející z velšské lidové písně. Větší pozornost si ale vysloužil díky svému vzhledu, když do Westminsterského opatství dorazil s tmavými slunečními brýlemi, dlouhými šedými vlasy a s výrazným knírem. Na sociálních sítích okamžitě vzbudil podezření, že se jedná o maskovanou vévodkyni ze Sussexu. Píše o tom The Independent.

ČTĚTE TAKÉ: Meghan se poprvé od korunovace ukázala na veřejnosti. S přáteli vyrazila ven, Harry chyběl

„Meghan, ty nás neošálíš,“ napsal k fotografii muzikantova unikátního vzhledu jeden z uživatelů. A další se přidali.

„Docela mě překvapilo, že si někteří lidé mysleli, že jsem Meghan Markleová v přestrojení,“ vyprávěl pobaveně hudebník. „Někdo dokonce tvrdil, že ať jsem kdokoliv, určitě jsem chtěl ukrást korunovační klenoty. Takhle ale vypadám pořád,“ dodal.

Jenkins ve videu prezentovaném na Twitteru jako další důkaz pokračoval tím, že zvedl rytířskou medaili, kterou dostal v roce 2015, a kterou měl i při korunovaci. Zmínil rovněž svůj virální knír: „Jo, a o mém kníru se psalo i v The Times. Ale tenhle knír mám už od osmnácti let. Tehdy to bylo velmi módní,“ zavtipkoval umělec.

Uživatelé TikToku si však ze spojitosti s vévodkyní Meghan stále utahují. „To je přesně to, co by Meghan Markleová v přestrojení řekla,“ napsal jeden z komentujících.

Mohlo by vás také zajímat: Korunovace očima módní návrhářky:

Tagy: