Meghan se poprvé od korunovace ukázala na veřejnosti. S přáteli vyrazila ven, Harry chyběl

Manželka prince Harryho Meghan se poprvé po korunovaci svého tchána krále Karla III. objevila na veřejnosti. V neděli ráno byla spatřena, jak se prochází bez svého manžela poblíž jejich sídla v Montecitu se svými přáteli. Vévodkyně ze Sussexu chyběla na královských oslavách ve Velké Británii a zůstala v Kalifornii, aby oslavila čtvrté narozeniny svého syna Archieho.

Vévodkyně ze Sussexu se v neděli v Santa Barbaře připojila ke svým přátelům Markusovi Andersonovi a Heather Dorakové. Společně vyrazili na procházku na čerstvém vzduchu poté, co v sobotu oslavili Archieho narozeniny, píše deník Daily Mail.

Na oslavě čtyřletého chlapce zřejmě nechyběl ani jeho otec princ Harry, který se to dopoledne zúčastnil v Londýně korunovace svého otce. Bylo to poprvé, co byl vévoda viděn na veřejné akci se svou rodinou od vydání jeho kontroverzních memoárů s názvem Spare (Náhradník) na začátku letošního roku, připomíná web Sky News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:  Slova o tajné svatbě i dalším miminku. Vignerová a Kolečko prozradili plány do budoucna

Během korunovace seděl Harry ve třetí řadě a výhled mu podle některých pozorovatelů navíc patrně zakrývalo peří zdobící vojenský klobouk jeho tety, princezny Anny.

Přípitek na oslavu Archieho narozenin

Vévoda ze Sussexu se ihned po ceremonii v krátkosti rozloučil a zamířil přímo na letiště Heathrow, odkud měl jen hodinu po skončení korunovace odletět zpět do Kalifornie za svou rodinou. V letadle směřujícím do Los Angeles byl ještě dříve, než se stačily zhotovit oficiální fotografie čerstvě korunovaného krále Karla III. a jeho ženy Camilly. Na losangeleském letišti přistálo letadlo s princem Harrym v 18:30 místního času.

Jeho náhlý návrat za oceán znamenal, že se nepřipojil ke své rodině při tradičním pozdravení lidu na balkoně Buckinghamského paláce. Podle zdrojů deníku Daily Mail se však ani nepočítalo s tím, že se 39letý vévoda zúčastní slavnostního průvodu nebo rodinného oběda.

Navzdory přetrvávajícím ostrým vztahům mezi Sussexy a zbytkem královské rodiny pozvedl v sobotu král Karel III. sklenici, aby připil na čtvrté narozeniny svého vnuka Archieho, kterého moc nevídá. Učinil tak na slavnostním rodinném setkání v Buckinghamském paláci.

Tagy: