Že by se z Mádla stal brzo táta? Otcovskou dovolenou bych si klidně střihl, přiznal herec

Jiří Mádl

Jiří Mádl je herec, režisér a scenárista. Ale to mu pořád nestačí, takže nyní dokonce začal psát román o lásce. O té své moc mluvit nechce, zato ale prozradil, že by se z něj klidně už brzo mohl stát táta.

Oblíbený herec Jiří Mádl musí pořád něco dělat a jen tak odpočívat by ho nebavilo. Polovinu léta strávil v Itálii, kde začal psát svou první knihu. „Po těch všech scénářích je to samozřejmě trošku jiná disciplína. Má kniha je vyloženě o lásce dvou lidí, kteří se potkají virtuálním způsobem ve virtuálních podmínkách a zažívají na internetu plnohodnotný vztah,“ popsal.

Talentovaný umělec ale neopustil ani práci herce. V posledním filmu si zahrál tátu na mateřské, s dětmi mu to prý jde. „Docela si s nimi rozumím a docela mě i poslouchají. Mamka učila ve školce, pomáhal jsem jí hlídat děti. Myslím, že i když nejsem otec, rozhodně to ve mně je,“ uvedl Mádl s tím, že by si střihl i otcovskou dovolenou.

„Byl bych konečně s někým, kdo má podobnou slovní zásobu a podobně vnímá své potřeby, a myslím, že bych si to docela užil,“ vysvětlil herec. Mádl je už docela dlouho zadaný, o svém soukromí ale mluví nerad. „Tyhle věci se řeší doma,“ řekl stručně na otázku, kdy by se mohl sám stát otcem.

Tagy: