Velká zkouška Mišíkova vztahu s dcerou Kubelkové. Pomáhám jí, ale jsem analfabet, řekl

Adam Mišík a Natálie Jirásková prozradili, kolik chtějí dětí.

Adam Mišík o vztahu s Natálií

Adam Mišík se považuje za zdravě soutěživého, a tak bylo jen otázkou času, kdy se zapojí do natáčení pořadu Inkognito. Velkou radost ze zpěvákova účinkování měla jeho partnerka, dcera moderátorky Ivy Kubelkové Natálie Jirásková. S tou už druhým rokem tvoří pár a letos je čeká velká zkouška – maturita.

„Myslím, že kvalitní televizní zábava je super, a když jsem řekl přítelkyni, že tady budu, tak z toho byla nadšená,“ vylíčil mladý umělec.

ČTĚTE TAKÉ: Perkausová o nevšedních jménech synů: První bylo jasné hned, druhé až v noc porodu

Účinkování v pořadu však není jedinou výzvou, která pár v brzké době čeká. Na jaře totiž bude Jirásková maturovat. Zpěvák se proto snaží být jí plnohodnotnou oporou. „Včera jsme se spolu zkušebně učili dějepis, takže jsem se naučil jednu z otázek. Nebo ji kontroluju,“ zmínil. Dějepis je prý jediný předmět, se kterým přítelkyni může pomoci. „Když mi ukazovala češtinu a literaturu, tak jsem velký analfabet,“ svěřil se.

Natálie a Adam letos oslaví dvouleté výročí. Za tu dobu Mišík dle svých slov pochopil, v čem tkví kouzlo jejich vztahu. „Naslouchat si a mít motivaci se změnit vůči tomu druhému a pracovat na těch věcech,“ prozradil. „Je to samozřejmě ještě čerstvé, ale hlavně jsme na sebe hodní, a když něco nastane, tak to řešíme v klidu.“

Tagy: